verkochtTER APEL
Vinkenslag 17

€ 149.500,- k.k.


Ter Apel - Vinkenslag 17

Vraagprijs: € 149.500,- k.k.Instapklare en snel te aanvaarden onderhoudsarme woning!Gelegen in kindvriendelijke woonomgeving staat deze geheel gemoderniseerde en verrassend ruime tussenwoning welke volledig is voorzien van kunststof kozijnen. Het woonhuis staat op een kavel van 153m² eigen grond. Achter in de tuin staat een royale berging/schuur met toegang naar het achterliggende pad.Indeling:

Begane grond: entree/hal/tochtportaal met toilet, ruime en sfeervolle L-vormige woonkamer (ca. 33m²), semi-open keuken (ca. 10.3m²) voorzien van een keurige inbouwkeuken en achterentree.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 12m², 14.2m² en 8.2m²), badkamer (ca. 4.2m²) voorzien van ligbad, douchehoek en wastafel.

2e verdieping: royale zolder (ca. 22.2m²) welke bereikbaar is via een vaste trap waardoor er eenvoudig extra slaap-/hobbyruimte gerealiseerd kan worden.Overige informatie:

- Origineel bouwjaar 1974, in loop der jaren doorlopend gemoderniseerd (o.a. keuken, badkamer en kunststof kozijnen);

- Voorzien van isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Nefit Proline bouwjaar ca. 2011);

- De keuken beschikt over de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, oven, keramische kookplaat, magnetron en koelkast;

- De schuur is groot (ca. 17.7m²) en is gedekt met bitumen (ca. 2014 aangebracht);

- Gelegen in autoluwe woonomgeving;

- Ideale starterswoning!Ter Apel (ca. 8.700 inwoners) ligt in het Zuidoosten van de provincie Groningen. Het dorp ligt aan de beek Ruiten Aa. Het dal van deze beek behoort, samen met de Ter Apeler bossen, bij de Ecologische Hoofdstructuur. Het dorp is ontstaan bij het Klooster Ter Apel, dat is gesticht in de periode 1465-1561Ter Apel biedt rust, ruimte en een rijke historie. Het dorp beschikt over een compleet en gevarieerd winkelaanbod, maar ook over vele andere voorzieningen. Zo vindt u hier de Regionale Scholengemeenschap; de enige voortgezet onderwijsinstelling in de gemeente Vlagtwedde. Tevens zijn er diverse sportvoorzieningen, een jachthaven en een manege. In Ter Apel is ook het kleine, deels overdekte, attractiepark Wonderwereld gevestigd.

Voor nog meer voorzieningen kunt u bijvoorbeeld terecht in Emmen en Stadskanaal, vanuit Ter Apel perfect bereikbaar met de auto (op 15 min.).