verkochtMUSSELKANAAL
Hanne Bruininghstraat 54

€ 129.500,- k.k.


Musselkanaal – Hanne Bruininghstraat 54

Vraagprijs: € 129.500,- k.k.Met beschikking over een riante tuin en dito oprijlaan geschikt voor meerdere auto's bieden wij deze hoekwoning aan met royale aanbouw. De woning is vanaf 2006 op tal van punten gemoderniseerd en verbouwd en maakt een verzorgde indruk.

Het geheel beschikt over 4 slaapkamers en staat op een perceel van 470m² eigen grond waarop zich voorts nog een houten garage bevindt.Indeling:

Begane grond: entree/hal, toilet (wandcloset) met fontein, trapkast, meterkast (8 groepen) en trapopgang, doorzonwoonkamer (ca. 25.5m²), open keuken (ca. 6.5m²) met inbouwkeuken in hoekopstelling, berging/bijkeuken met achterentree (ca. 8.9m²) alwaar zich de witgoedaansluitingen bevinden.

1e verdieping: overloop, badkamer (ca. 2m²) met douche en vaste wastafel, 4 slaapkamers (resp. ca. 7.7m², 5.3m², 7.2m² en 10.5m²).

2e verdieping: middels vlizotrap te bereiken zolder (ca. 13m²).Extra info:

- Bouwjaar: ca. 1960, vanaf 2006 op tal van punten gemoderniseerd;

- In 2017 is de aanbouw gerealiseerd met overkapping van ca. 17.8m²;

- De aanbouw is volledig geïsoleerd en voorzien van cai-aansluiting en elektra.

- Isolatie: zijgevel is nageïsoleerd, 2 v/d 4 slaapkamers zijn van binnenuit geïsoleerd; dak is nageïsoleerd;

- Verwarmd middels CV (Nefit Proline cw4, geplaatst in 2018);

- De keuken beschikt over de volgende inbouwapparatuur: oven, gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en afzuiging;

- Ter overname bieden verkopers nog een geavanceerd systeem aan op het gebied van rook- en koolmonoxidemelding;

- Doordat er sprake is van betonnen kozijnen met kunststof uitzetramen is de woning grotendeels onderhoudsvriendelijk.Omgevingsinformatie:

Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand en andere voorziening als scholen. Ook beschikt het dorp over een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Tevens is Musselkanaal zeer centraal gelegen ten opzichte van grotere plaatsen als Stadskanaal en Emmen die ook per openbaar vervoer uitstekend zijn te bereiken.