verkochtSTADSKANAAL
Grootakkers 20

€ 139.000,- k.k.


Stadskanaal - Grootakkers 20

Vraagprijs: € 139.000,- k.k.In groene kindvriendelijke woonomgeving gelegen een onderhoudsarme eengezinswoning met aangebouwde bijkeuken, royale houten schuur en zonnig georiënteerde tuin. De woning is gelegen op 166m² eigen grond en heeft een achterom via een gezamenlijk achterpad.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 8,5m²) met vaste kast en laminaatvloer, toilet met fonteintje, woonkamer (ca. 37,8m²) met terrasdeuren, open keuken voorzien van apparatuur (o.a. voorzien van koeler, gaskookstel (6-pits) met elektrische oven), bijkeuken (ca. 8,3m²) met tegelvloer.

1e verdieping (geheel voorzien van laminaatvloer): overloop (ca. 4m²), 3 slaapkamers (ca. 11m², 10,8m² en 13,7m²), badkamer voorzien van wastafelmeubel, ligbad, douchecabine en 2e toilet.

2e verdieping (via vaste trap bereikbaar): overloop (ca. 2,6m²) met berging en CV-ruimte (ca. 2,4m²), slaapkamer (ca. 14,2m²) met laminaatvloer.Extra info:

- Kunststofkozijnen, enkel de bijkeukendeur, -raam en achterpui met op de begane grond en zijn voorzien van houten kozijn met tuindeuren;

- Vloerverwarming in de woonkamer;

- Keuken is geplaatst in 2009;

- CV-verwarmd middels AWB HR combiketel 2008;Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen op korte afstand van het Pagedal. Het Pagedal biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning voor zowel individuele sporters als groepssporters. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen. Stadskanaal kent een leuk centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.