verkocht2E EXLOERMOND
Exloerkijl-Zuid 12

€ 165.000,- k.k.


2e Exloërmond - Exloërkijl-Zuid 12

Vraagprijs: € 165.000 k.k.Bent u op zoek naar vrijstaand wonen op een landelijk plekje met een slaap- en badkamer op de begane grond? Dan is deze woning iets voor u!Vrijstaande, karakteristieke woning met slaap- en badkamer op de begane grond, in het prachtige Mondengebied (vergezichten over een landelijke omgeving) op 713m² eigen grond. De diepe tuin biedt naast veel privacy de ruimte aan een ruime garage en een tuinhuis.Indeling:

Kelder: toegankelijk vanuit de keuken alwaar zich de CV-opstelling bevindt (ca. 10m²).

Begane grond: Entree/hal met trapopgang, woonkamer (ca. 19,2m²) met parketvloer en open haard, ruime keuken (ca. 15,6m²) welke is voorzien van een keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser), achterentree (ca. 3,5m²), toilet met fonteintje, badkamer (ca. 4,5m²) met inloopdouche, ligbad en wastafel, slaapkamer (ca. 13,2m²).

Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (resp. ca. 9,4m² (met vaste kast en knieschotruimtes) en 10m²).Goed om te weten:

- Bouwjaar 1935 (Volgens Bag-Viewer), in latere jaren is de woning vergroot middels de aanbouw van een slaapkamer op de begane grond;

- vanaf 2012 is de woning op diverse punten gemoderniseerd;

- Conform de vorige verkoopbrochure is de woning voorzien van dak- en gevelisolatie alsmede deels isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Nefit Topline HR, bouwjaar ca. 2012);

- De woning beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond;Omgevingsinformatie:

De woning ligt in het zogenaamde Mondengebied welke zich kenmerkt door landelijke vergezichten, daarnaast ligt het bekende Hondsruglandschap met bos en heide op nog geen 5 km van de woning. Tweede Exloërmond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden, o.a. een supermarkt, tennisbanen, voetbalveld, sporthal en 2 basisscholen.