ingetrokkenAALDEN
Aelderstraat 9

€ 324.500,- k.k.


Aalden - Aelderstraat 9

Vraagprijs € 324.500,- k.k.Slaap- en badkamer beneden!Gelegen op een markante hoeklocatie in het gezellige dorp "Aalden" staat deze keurig onderhouden vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage. Het pand, dat vroeger in gebruik was als schoenenzaak, staat op een royale kavel van 860m² eigen grond en beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond.Indeling:

Begane grond: zijentree met achterhal en trapopgang, toilet (modern wandcloset), CV-ruimte, moderne betegelde badkamer (ca. 5.1m²) met inloopdouche en wastafelmeubel, bijkeuken met achterentree, woonkeuken (ca. 12.9m²) voorzien van nette keukeninrichting, slaapkamer (ca. 13.4m²) met vaste kasten, woonkamer over de volle breedte van de woning (ca. 33m²) met veel lichtinval.

Verdieping: royale overloop met bergruimte achter de knieschotten, 3 slaapkamers (resp. ca. 8.2m², 9.5m² en 6.7m²), voorts nog 1 kamer (ca. 4.4m²) welke na aanbrenging van een dakraam dienst kan doen als 5e slaapkamer.Omgevingsinformatie:

Aalden is een prachtig oud esdorp in een bosrijke omgeving en kent veel karakteristieke Saksische woonboerderijen en een oude molen. Het dorp is gelegen nabij diverse bossen en natuurgebieden en beschikt over basisscholen (openbaar en christelijk), een supermarkt, bakker, diverse horecagelegenheden en een bibliotheek. Het naastgelegen dorp Zweeloo beschikt over een openbaar openluchtzwembad. Bij het bungalowpark Aelderholt treft u een golfbaan aan.

Stedelijke voorzieningen zijn te vinden in plaatsen als Emmen, Coevorden en Hoogeveen, allen gelegen op korte afstand en uitstekend bereikbaar.