koopBORGER
Torenlaan 10

€ 235.000,- k.k.


Borger - Torenlaan 10

Vraagprijs: € 235.000,- k.k.Wilt u graag midden in de kern van Borger vrijstaand wonen met een slaap- en badkamer op de begane grond? Dan is dit uw kans!Sfeervol woonhuis dicht bij de centrumvoorzieningen gelegen en toch met een mooi groen uitzicht naar het tegenover gelegen park.

De woning is levensloopbestendig met een compleet te moderniseren bovenverdieping, maar is uiteraard ook geschikt als gezinswoning.

Verder is er praktische bergruimte door een aangebouwde garage/berging. Het geheel is gelegen op 585m² eigen grond.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op vrijdag 9 november a.s. van 15.30 tot 16.30 uur. U bent tijdens dit Open Huis zonder afspraak van harte welkom de woning te bezichtigen. U mag zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail). Maar voel u ook vrij om zo langs te komen, u bent van harte welkom!Indeling:

Onderverdieping: kelder.

Begane grond: hal (ca. 2.7m²) met trapopgang, woonkamer (ca. 38m²) met erker, woonkeuken (ca. 14.4m²) met moderne inbouwkeuken voorzien van apparatuur (o.a. voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koeler, elektrische oven), bijkeuken (ca. 6.5m²) met witgoedaansluitingen, achterhal (ca. 5.8m²), toilet met fonteintje, doucheruimte (ca. 3m²) met wastafelmeubel en douchehoek, slaapkamer (ca. 18m²), berging (ca. 12.4m²), garage/berging (ca. 5,99m bij 3,03 = 18.1m²).

1e Verdieping: overloop, berging, slaapkamer (ca. 7.8m²) met vaste kast, slaapkamer (ca. 10m²) en slaap-/hobbykamer.

2e Verdieping: vliering.Handig om te weten:

- CV verwarmd middels radiatoren (gehele installatie is aangelegd in 2001);

- In de woonkamer is aan de oostzijde een nieuwe binnenmuur geplaatst met isolatie, de slaapkamer en berging zijn voorzien van geïsoleerde spouwmuren;

- Het platte dak van de aanbouw van de slaapkamer is geïsoleerd;

- Karakteristieke woning (voormalig Palthe pand) met ruime tuin;

- Levensloopbestendig voor 2 personen (slaap- en badkamer beneden);

- Praktisch bijgebouw (garage/berging);

- De verdieping is de afgelopen 15 jaar nauwelijks gebruikt;

- Ruime parkeergelegenheid in de straat;Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.