verkochtGASSELTE
Dorpsstraat 39

€ 435.000,- k.k.


Gasselte - Dorpsstraat 39

Vraagprijs: € 435.000,- k.k.Op zoek naar een ruim degelijk gebouwd woonhuis met dubbele garage/berging en vrijstaande royale schuur (ca. 98m²) op markante plek midden in de dorpskern?Het huis ligt midden in het centrum van Gasselte. Rond het dorp Gasselte ligt de prachtig kenmerkende natuur van Drenthe met bossen en heidevelden. Het huis is levensloopbestendig door een slaap- en badkamer op de begane grond. Verder is er een kantoorruimte op de begane grond met aparte toegang. Er is veel bergruimte te vinden in de dubbele garage/berging met zolder. De vrijstaande schuur (ca. 98m²) is voorzien van 2 roldeuren en mede daardoor multifunctioneel bruikbaar.Indeling:

Begane grond: hal met tegelvloer (leisteen), toilet met fonteintje, kantoorruimte, badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel, slaapkamer (ca. 14,2m²), berging met tuindeur en doorgang naar de dubbele garage/berging voorzien van 2 elektrische deuren, royale L-vormige woonkamer (ca. 44m²), woonkeuken met inbouwkeuken (ca. 14m²) voorzien van apparatuur (o.a. voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap en koeler), bijkeuken met tegelvloer, extra keukenopstelling en witgoedaansluitingen.

Verdieping: overloop, slaapkamer (ca. 32,5m²), 2de badkamer met douche en wastafel (ca. 8m²), toilet met fonteintje, slaapkamer (ca. 26m²).Handig om te weten:

- bouwjaar 1988;

- voorzien van dak-, spouw- en vloerisolatie;

- kunststofkozijnen met isolatieglas;

- aluminium goten;

- geglazuurde keramische pannen;

- CV verwarmd (Nefit Topline HR combiketel, bouwjaar 2009);

- schuur gebouwd in 1989;Omgevingsinformatie:

Gasselte heeft een zeer fraaie centrale ligging midden op de Hondsrug tussen Gieten en Borger op het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Verder heeft Gasselte diverse voorzieningen, o.a. bakker, basisschool, sportaccommodaties en diverse restaurants. Ook is Gasselte uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Groningen, Emmen, Assen en Stadskanaal.