koop2E EXLOERMOND
Zuiderdiep 151

€ 259.500,- k.k.


Tweede Exloermond – Zuiderdiep 151

Vraagprijs: € 259.500,- k.k.Op zoek naar een woonhuis met veel karakter en royaal van opzet? Dan is dit prima onderhouden vrijstaande herenhuis (voormalige pastorie) wellicht iets voor u!Vrijstaande, karakteristieke, ruime herenbehuizing, ontworpen door architect Prummel, met maar liefst 5 slaapkamers, waarvan één op de begane grond, aangebouwde berging (ca. 24m²) gelegen in het prachtige Mondengebied (vergezichten over een landelijke omgeving) op ca. 900m² eigen grond. De woning is prima onderhouden en grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met isolatieglas.Indeling:

ONDERVERDIEPING: kelder (ca. 15,8m², stahoogte 2,1 meter).

BEGANE GROND: vestibule (ca. 3m²), hal (ca. 10,2m²) met trapopgang, woonkamer (ca 42,5m²) met suitedeuren en vaste kastruimte, woonkeuken (ca. 17,3m²) met inbouwkeuken voorzien van enige apparatuur (o.a. voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en koeler), bijkeuken (ca. 14,6m²) met tegelvloer, deels betegelde wanden, voorzien van witgoedaansluitingen, slaapkamer (ca. 14,1m²).

1E VERDIEPING (geheel voorzien van laminaatvloeren in planken structuur): overloop (ca. 8,5m²), slaapkamer (ca. 14,4m²) met 2 vaste kasten, slaapkamer (ca. 14,4m²) met draaikiepdeur naar het platte dak, badkamer (ca. 5,4m²) met douchecabine, wastafel en 2e toilet, slaapkamer (ca. 18,2m²) met vaste kast, slaapkamer (ca. 20,3m²) met vaste kasten.

2E VERDIEPING (middels schuiftrap bereikbaar, hoogste punt ca. 2,70m): overloop met inloopkast, 2 slaapvertrekken (ca. 5,4m² en 8,8m²) waarvan één met berging (ca. 3,5m²).Handig om te weten:

- bouwjaar 1927;

- CV-verwarmd (Nefit HR combiketel, bouwjaar 2018);

- er is dakisolatie: bij de bitumenlagen is isolatie aangebracht. Het hoofddak is geïsoleerd door plafondisolatie;

- aangebouwde stenen berging (ca. 4,98m lang en 4,83m breed en 3,36 hoog), door de kanteldeur te verplaatsen van de west- naar de oostzijde kunt u deze ruimte ook echt als garage gebruiken;

- er zal een erfdienstbaarheid van licht geregeld worden in de leveringsakte ten bate van de ramen aan oostzijde van de kerk;

- om de koper een goed beeld te geven van de bouwtechnische staat heeft verkoper een bouwtechnische rapportage laten opstellen door TMS Holland te Emmen.Omgevingsinformatie:

De woning ligt in het zogenaamde Mondengebied welke zich kenmerkt door landelijke vergezichten, daarnaast ligt het bekende Hondsruglandschap met bos en heide op nog geen 5 km van de woning. Tweede Exloërmond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden, o.a. een supermarkt, tennisbanen, voetbalveld, sporthal en 2 basisscholen.