koopBUINEN
Voorbosweg 3

€ 325.000,- k.k.


Buinen – Voorbosweg 3

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.Liefhebbers van rust en ruimte opgelet! Dit aanbod komt zelden voorbij…In gewilde landelijke omgeving direct bij bossen en heidegronden, op maar liefst 3.879m² eigen grond gelegen, dit vrijstaand woonboerderijtje met 3 bijgebouwen. Te weten een bijgebouw welke grotendeels is geïsoleerd en gebruikt kan worden als gastenverblijf, een houten berging v.v. een fijne veranda alsmede een ruime houten carport welke voor vele doeleinden geschikt is. Voorts behelst het perceel onder andere een eigen privébosstrook.Het object is aan de rand van het dorp gelegen en staat in directe verbinding met het kenmerkende Hondsruglandschap (mooie glooiingen, heide en bos).Indeling:

hal (ca. 14,2m²) met vaste kast, toilet met fonteintje, woonkamer (ca. 27,6m²) met parketvloer en balkenplafonds, keuken (ca. 11m²) met parketvloer, tuindeur en voorzien van L-vormige inbouwkeuken met enige apparatuur (gaskookplaat en afzuigkap), bijkeuken (ca. 6,7m²) met witgoedaansluitingen, tuindeur, modern betegelde doucheruimte (ca. 3m²) met douche en wastafelmeubel, slaapkamer (ca. 14,9m²) met laminaatvloer en tuindeuren.

Verdieping: overloop (ca. 5,8m²) met cv-kast (ca. 1,5m²) en vaste kast (ca. 2m²), slaapkamer (ca. 6m²) en slaapkamer (ca. 9,9m²).Handig om te weten:

- bouwjaar oorspronkelijk 1926

- 1986: geïsoleerd dak door platen;

- 2012: doucheruimte opnieuw betegeld en ingericht;

- 2015: spouwmuren na geïsoleerd met wol;

- 2016: vloer isolatie (purschuim) onder de houtenvloeren;

- centraal verwarmd middels heteluchtverwarming;

- bijgebouwen: carport ( totaal ca. 18m²) met pannen gedekt en voorzien van extra overkapping, vrijstaande houten schuur (ca. 22,2m²) met veranda, vrijstaande schuur (ca. 20,8m²) in gebruik en ingericht als gastenverblijf (gelegen in de bosstrook);

- vanuit de woning heeft u ter paard prima uitrijmogelijkheden, alsmede een manege in de straat.Omgevingsinformatie:

Buinen ligt midden in de rustgevende natuur van het Drentse Hondsruglandschap welke zich kenmerkt door fraaie glooiingen, bos en heide. Daarnaast beschikt het nabijgelegen Borger (ligt op ca. 4 km) over uitgebreide (dagelijkse) voorzieningen waaronder diverse supermarkten, basis- en voortgezet onderwijs etc., daarnaast zijn er uitstekende busverbindingen naar Groningen, Stadskanaal, Emmen en Assen.