verkochtGASSELTERNIJVEEN
Gasselterboerveen 3

€ 175.000,- k.k.


Gasselternijveen - Gasselterboerveen 3

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.Vrij en landelijk gelegen woonboerderijtje met vrijstaande houten garage/berging met apart schuurgedeelte, keurig aangelegde tuin met veel privacy, meerdere terrasjes en 2 vijverpartijen. Het geheel is gelegen op 1365m² eigen grond en is daardoor uitermate geschikt voor tuinliefhebbers !Indeling:

Begane grond: hal, woonkamer (ca. 32m²) met moederhaard als cv-ketel, balkenplafond, inloopkast (ca. 1,4m²), kunststof tuindeuren aan de zuidkant, keuken (ca. 11.3m²) voorzien van inbouwkeuken met apparatuur (o.a. voorzien van gaskookplaat, elektrische oven, afzuigkap, losse vaatwasser en losse koeler), hal (ca. 7,4m²) met trapopgang, badkamer (ca. 7,1m²) met ligbad, douche, toilet en wastafel, slaapkamer (ca. 11,2m²).

Verdieping: overloop (ca. 7,6m²), slaapkamer (ca. 7m²), berging (ca. 12,2m², hoog 1,71m).Extra info:

- verwarming middels cv-verwarmd (via moederhaard);

- gedeeltelijk voorzien van isolatieglas;

- mooie ruime brede kavel, voor vele doeleinden geschikt;

- In de tuin bevindt zich nog een houten garage met aparte berging (resp. ca. 12,8m² en 11,9m²).Omgeving informatie:

Gasselterboerveen is gelegen naast en onderdeel van Gasselternijveen. Gasselternijveen is een klein plaatsje met ca. 2000 inwoners en is vooral groot geworden door de vruchtbare landbouwgronden rond de rivier de Hunze en de scheepvaart. Gasselternijveen beschikt over prima voorzieningen. In de nabijheid treft uw voorts recreatiepark Hunzepark welke de beschikking heeft over een openlucht zwembad. Ook is er een uitgebreid verenigingsleven actief. Door de fraaie ligging nabij de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Gasselternijveen is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Stadskanaal, Groningen, Emmen en Assen. Stadskanaal is gelegen op 10 autominuten en Assen en Groningen op circa 40 autominuten.