verkocht onder voorbehoudSTADSKANAAL
Valkenhorst 23

€ 199.500,- k.k.


Stadskanaal – Valkenhorst 23

Vraagprijs: € 199.500,- k.k.Op een fraaie hoeklocatie en aan achterzijde aan een groenstrook gelegen halfvrijstaande woning met aangebouwde garage gelegen op een perceel van 352m² eigen grond. De woning is in 1985 gebouwd en in ca. 1995/1998 is de garage vergroot. De woning is voorzien van 3 slaapkamers, een zolderkamer en in de garage bevindt zich een kantoor-/werkruimte.

De tuin is keurig aangelegd en netjes onderhouden en beschikt over een houten schuur met overkapt terras waar het prima vertoeven is!Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang en toilet (wandcloset met fonteintje), L-vormige woonkamer (totaal ca. 40m²) met open keuken in hoekopstelling, aangebouwde bijkeuken/berging met achterentree, aangebouwde stenen garage met aan achterzijde kantoor-/werkruimte.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 7.4m², 11m² en 16.5m²) en nette badkamer (ca. 4.6m²) v.v. inloopdouche, wandcloset, wastafelmeubel en designradiator).

2e verdieping: middels vaste trap bereikbaar alwaar zich een zolderkamer bevindt.Extra informatie:

- Origineel bouwjaar ca. 1985, in ca. 1995/1998 is de garage vergroot;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie alsmede isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Remeha Avanta bj. ca. 2008);

- De badkamer en het toilet zijn gemoderniseerd in ca. 2010;

- De woning is in ca. 2015 buitenom geschilderd;

- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-magnetron, 4-pits gaskookplaat, afzuiging en koelkast);

- Het woonhuis is keurig onderhouden en netjes bewoond en zeker een bezichtiging waard!Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen op korte afstand van het Pagedal. Het Pagedal biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning voor zowel individuele sporters als groepssporters. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen. Stadskanaal kent een leuk centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.