verkochtMUSSELKANAAL
Horsten 56

€ 239.000,- k.k.


Musselkanaal - Horsten 56

Vraagprijs: € 239.000,- k.k.Slaap- en badkamer beneden!Gelegen op één van de meeste gewilde locaties in Musselkanaal, namelijk aan de Horsten, staat deze ruime woning met aangebouwde (geschakelde) stenen garage. Het geheel is gelegen op een fraaie hoeklocatie en heeft een perceelsgrootte van ca. 607m² eigen grond.

De woning is gebouwd in 1973 en beschikt over 4 slaapkamers.Begane grond: entree/hal met trapopgang en toilet, doorzonwoonkamer (ca. 32.9m²), woonkeuken (ca. 10.6m²) voorzien van inbouwkeuken, slaapkamer (ca. 13.8m²) met aangrenzende badkamer.

Binnendoor naar de aangebouwde garage.

1e verdieping: overloop met vaste kastruimte en toilet, 3 slaapkamers (resp. ca. 16.8m², 11.6m² en 6m²) waarvan de grootste met balkon.

2e verdieping: zolderruimte.Overige informatie:

- Bouwjaar 1973;

- Deels voorzien van isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Neft, bouwjaar 2012);

- De woning behoeft enige modernisatie;

- Gelegen op een mooie hoeklocatie in de nabijheid van voorzieningen!Omgevingsinformatie:

Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand en andere voorziening als scholen. Ook beschikt het dorp over een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Tevens is Musselkanaal zeer centraal gelegen ten opzichte van grotere plaatsen als Stadskanaal en Emmen die ook per openbaar vervoer uitstekend zijn te bereiken.