koopASSEN
Obrechtlaan 16

€ 159.500,- k.k.


Assen - Obrechtlaan 16

Vraagprijs: € 159.500,- k.k.Op zoek naar een verrassend ruime eengezinswoning?In een autoluwe en rustige zijstraat aan de Obrechtlaan is deze verrassend ruime eengezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers en vrijstaande schuur gelegen. De woning bevindt zich in de wijk Noorderpark welke voorzieningen biedt als een supermarkt, school, sportschool en huisarts. Daarnaast is deze ook gunstig gelegen ten opzichte van de diverse voorzieningen in het centrum van Assen.Het geheel staat op een perceel van 186m² eigen grond en is voorzien van een besloten tuin met veranda op het zuid-oosten.Begane grond: entree/hal met trapopgang en meterkast, toilet met wandcloset, doorzonwoonkamer, keuken met diverse inbouwapparatuur (o.a. gaskookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser) en toegang tot de tuin.

1e Verdieping: overloop, 4 slaapkamers (resp. ca 12.1m², 11.6m², 7.3m² en 7m²) waarvan 2 met een vaste kast en 1 met balkon, badkamer v.v. ligbad met douche, wastafel en toilet.

2e Verdieping: overloop met ketelruimte, slaapkamer met bergruimte in de knieschotten.Handig om te weten:

- Bouwjaar 1965;

- Voorzien van dakisolatie;

- Kunststofkozijnen rondom v.v. isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Vaillant, bj. ca. 2010);

- De vrijstaande schuur heeft een oppervlakte van 18 m²;

- Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een gemeenschappelijke brandgang.Omgevingsinformatie:

De wijk Noorderpark is gebouwd in de jaren '60 en '70 en ligt ten noorden van het centrum van Assen. De wijk bevindt zich tussen de wijken Peelo, De Lariks en Marsijk in en kent diverse voorzieningen. Uitvalswegen als de A28, N33 en N34 zijn allen zeer goed te bereiken en brengen u naar steden als Groningen, Hoogeveen en Emmen.