verkochtDROUWENERMOND
Zuiderdiep 17

€ 125.000,- k.k.


Drouwenermond - Zuiderdiep 17

BIEDEN VANAF: € 125.000,- k.k.Let op: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.Op zoek naar een huis welke u zelf geheel kunt verbouwen naar uw eigen wens? Dan is dit uw kans!

Op maar liefst 1.687m² eigen grond is dit sfeervolle woonhuis gelegen met royale stenen schuur (ca. 87m², voormalige smederij).

De woning is voorzien van een nieuwe geïsoleerde betonvloer voorzien van vloerverwarming. Voor het overige is de woning nog geheel naar eigen wens in te delen.Globale indeling:

hal, toilet in aanbouw, badkamer in aanbouw, slaapkamer in aanbouw, woonkamer met open keuken voorzien van enige apparatuur, achterhal, bijkeuken.

Verdieping: royale zolder, welke zich leent om meerdere slaapkamers in af te timmeren.Extra info:

- CV-installatie aanwezig (HR combiketel);

- deels isolatieglas;

- grote royale kavel met veel mogelijkheden;

- schuur is prima te gebruiken als klusschuur;Omgevingsinformatie:

Drouwenermond is een klein dorp gelegen in één van de “Drentse Monden” tussen Nieuw-Buinen en Gasselternijveen en staat haaks op het “Stadskanaal”. Voorheen lag er in het dorp eveneens een kanaal (“mond”) welke uitkwam in het voornoemde Stadskanaal.

Het dorp Drouwenerrmond laat zich omschrijven als een typisch lintdorp en is gelegen op korte afstand van het centrum van Stadskanaal met een uitgebreid voorzieningenniveau (o.a. winkelcentrum, ziekenhuis, theater en bioscoop). Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.Tevens ligt de plaats Borger en het prachtige Geopark "De Hondsrug" aan de andere kant van Drouwenermond.

Borger ligt op ca. 10km afstand en beschikt over uitgebreide voorzieningen

Geopark "De Hondsrug" is een prachtig gebied wat zich kenmerkt door diverse bossen, heidevelden en glooiingen in het landschap. Het gebied heeft een rijke prehistorische geschiedenis, wat onder andere terug te zien is in de vele hunebedden die het gebied rijk is. Tevens treft u hier mooie sfeervolle dorpjes aan en zijn er diverse fiets-, wandel- en mountainbikeroutes aanwezig.