verkocht onder voorbehoudBUINEN
Voorbosweg 13

€ 325.000,- k.k.


Buinen – Voorbosweg 13

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.Liefhebbers van rust en ruimte opgelet! Dit aanbod komt zelden voorbij…In gewilde landelijke omgeving direct bij bossen en heidegronden gelegen, met fraai uitzicht op de glooiingen van de Hondsrug een vrijstaand woonboerderijtje met aangebouwde garage/berging, vrijstaand stenen geheel onderkelderd bijgebouw. Het geheel is gelegen op maar liefst 5.068m² eigen grond.

Het object is gelegen net buiten het dorp en staat in directe verbinding met het kenmerkende Hondsruglandschap (mooie glooiingen, heide en bos).Indeling woonhuis:

Onderverdieping: kelder (ca. 4.7m², hoogte 1,64m).

Begane grond: hal (ca. 12.8m²) met tegelvloer, toilet met fonteintje (ca. 1.5m²), tuingerichte woonkamer (ca. 30.7m²) met schuifpui en tegelvloer, woonkeuken (ca. 10.8m²) met nette keukeninrichting (o.a. voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en elektrische oven), hobbykamer (ca. 6.8m²), slaapkamer (ca. 4.7m²), slaapkamer (ca. 15.5m²) met aansluitende doucheruimte (ca. 3.7m²) met toilet, wastafel en douchehoek.

Verdieping: zolderruimte (via vlizotrap bereikbaar).Prachtig gerealiseerd bijgebouw, geschikt te maken als gastenverblijf:

Onderverdieping: kelder (ca. 23.4m², hoogte 2,23m), aparte kelder met CV-ruimte (HR-combiketel Daalderop 80 liter).

Begane grond: berging (ca. 6,15m breed en 4,7m lang).

Verdieping: zolderruimte (via vlizotrap bereikbaar).Handig om te weten:

- CV verwarmd (Daalderop HR combiketel met 80 liter boiler);

- Het huis is voorzien van isolatieglas;

- Het bijgebouw is na een verbouwing prima te gebruiken als gastenverblijf of geschikt te maken als werkruimte ten bate van een bedrijf aan huis;

- Buitenom: een riant perceel waarbij vooral de breedte erg fijn is. Ideaal voor een dierenhobby;Omgevingsinfo:

Buinen ligt midden in de rustgevende natuur van het Drentse Hondsruglandschap welke zich kenmerkt door fraaie glooiingen, bos en heide. Daarnaast beschikt het nabijgelegen Borger (ligt op ca. 3 km) over uitgebreide (dagelijkse) voorzieningen waaronder diverse supermarkten, basis- en voortgezet onderwijs etc., daarnaast zijn er uitstekende busverbindingen naar Groningen, Stadskanaal, Emmen en Assen.