verkochtDROUWEN
Schoolstraat 4

€ 400.000,- k.k.


Schoolstraat 4 Drouwen

BIEDEN VANAF: € 400.000,- k.k.Let op: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.Gezocht: potentieel grootgrondbezitter!Op een royale kavel van 8.670 m² eigen grond staat deze vrijstaande woonboerderij met vrijstaande stenen schuur. Door de ligging aan een rustige weg en de vrijheid aan de achterzijde treft u hier de optimale combinatie van rust en ruimte.

De ruime schuur (ca. 108 m²) biedt vele praktische mogelijkheden, eventueel is het mogelijk om hier stallen te realiseren zodat er paarden gehouden kunnen worden.Indeling:

entree/hal aan achterzijde: toegang tot ruime woonkamer/living met open keuken (totale oppervlakte ca. 75 m²), aangrenzende slaapkamer (ca. 12.8 m² welke thans in gebruik is als kantoor/werkkamer), vanuit voornoemde hal toegang tot de bijkeuken, badkamer (ca. 7.9 m²) welke beschikt over dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad, (ouder-)slaapkamer (ca 15.9 m²), toilet, gastenverblijf (ca. 24.2 m²) beneden met eigen badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet (ca. 3 m²).1e verdieping: middels vaste trap bereikbare ruime zolderberging welke over de gehele boerderij loopt.Handig om te weten:

- Bouwjaar origineel ca. 1905, in de loop der jaren verbouwd en gemoderniseerd;

- Voorzien van dak- en deels vloer- en gevelisolatie, alsmede isolatieglas (m.u.v. 2 zolderramen);

- Verwarmd middels CV ( Intergas Kompakt bj. ca. 2011, eigendom)

- De schuur ( 9.8 m¹ breed en 11.1 m¹ diep) is opgetrokken uit metselwerk, beschikt over een staalconstructie en de dakbedekking is asbesthoudend. Er is een offerte beschikbaar inzake de sanering van het aanwezige asbest, dit bedraagt ca. € 4.694,80 incl. BTW;

- Er is onderhoud noodzakelijk aan de goten, boeidelen en windveren. Er is een offerte beschikbaar van een gerenommeerd lokaal aannemersbedrijf om dit te herstellen, de kosten hiervoor zijn begroot op ca. € 4.864,20 incl. BTW;

- Er is sprake van een pad (volledig eigendom) welke ontsluiting biedt op de Borgerderstraat;

- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast, vrieskast, vaatwasser, oven/4-pits gaskookplaat en afzuigkap.Omgevingsinformatie:

Drouwen is een prachtig zanddorp direct op de Hondsrug en in een bosrijke omgeving gelegen. Drouwen ligt op ca. 3 km van Borger met uitgebreide voorzieningen en prima busverbindingen naar Emmen, Assen en Groningen. Deze centrumplaatsen zijn met de auto binnen een half uur te bereiken.