verkochtBORGER
Dalkampen 4

€ 245.000,- k.k.


Borger - Dalkampen 4

Vraagprijs: € 245.000,- k.k.Slapen en baden op de begane grond in deze vrij gelegen semi-bungalow met inpandige garage gelegen aan de rand van Borger en op loopafstand van het centrum. De prachtig onderhouden tuin biedt erg veel privacy en beschikt over meerdere terrassen, bijgebouwen, een vijver en een moestuin. Het geheel is gelegen op een kavel van 910m² eigen grond.Indeling:

Begane grond: ruime hal met meterkast, zonnige woonkamer (ca. 26m²) met open haard, woonkeuken (ca. 9m²) met inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap en magnetron) en provisiekast, bijkeuken voorzien van witgoedaansluitingen, toilet met fonteintje, badkamer (ca. 2.4m²) voorzien van douche en vaste wastafel, 3 slaapkamers (resp. 5.6m², 7m² en 11.8m²) voorzien van vaste kasten, doorgang naar inpandige garage/berging (ca. 12.7m²).Extra informatie:

- Traditioneel gebouwd (bouwjaar 1964);

- Gelegen op een ruime kavel van 910m²;

- Verwarmd middels heteluchtverwarming (Brink B-23);

- Voorzien van dakisolatie en isolerende beglazing;

- In de tuin staan nog 2 vrijstaande houten tuinhuisjes;Omgeving informatie:

Borger beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. Bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Verder is Borger uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Groningen, Emmen en Assen.