verkocht onder voorbehoudEMMEN
Oude Roswinkelerweg 55

€ 200.000,- k.k.


Emmen - Oude Roswinkelerweg 55

BIEDEN VANAF: 200.000,- k.k.Gelegen nabij het centrum van Emmen en bosgebied Emmerdennen? Dan mag je met recht spreken van een TOP-locatie!Op een perceel van 621m² eigen grond staat deze vrijstaande woning met 4 slaapkamers, aangebouwde stenen garage en houten schuurtje.Deze in 1960 gebouwde woning behoeft enige modernisatie om het naar de huidige eisen te brengen maar voor de handige klusser ligt er een unieke kans om hier een heerlijke woonplek te realiseren!Kortom: zoekt u een woning waar het een en ander aan mag gebeuren maar wilt u wel op 1 van de meest centrale plekjes van Emmen wonen dan is dit uw kans!Indeling: entree/hal met trapopgang, woonkamer (ca. 20m²) met rookkanaal, eetkamer (ca. 12.5m²), gesloten keuken (ca. 6.5m²), achterhal met toilet en achterentree, bijkeuken en binnendoor naar de garage.

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers (resp. ca. 10.6m², 9.9m², 7.3m² en 6.2m²), badkamer (ca. 2.2m²) met wastafelmeubel en douchehoek.

2e verdieping: middels vlizotrap bereikbare bergzolder.Let op: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.Extra informatie:

- origineel bouwjaar circa 1960, in een later stadium (ca. 1976) is de garage vergroot;

- de woning behoeft modernisatie;

- in de jaren ’80 is het dak nageïsoleerd;

- houten kozijnen rondom welke deels zijn voorzien van isolerende beglazing;

- verwarmd middels CV (Nefit, bouwjaar ca. 2015, eigendom).Omgevingsinformatie:

Met een inwonertal van ca. 57.000 inwoners vervult Emmen een centrumfunctie in de regio. Om landschappelijk waardevolle gebieden te behouden worden nieuwbouwwijken op relatief grote afstand van de bestaande kern gebouwd. Mede hierdoor spreekt men ook wel van de “open, groene stad” en is de bijnaam ook de “Vlinderstad” wat ook weer een indirecte verwijzing was naar het voormalige (Noorder) Dierenpark welke inmiddels is opgevolgd door het prachtige Wildlands Adventure Zoo.Het Emmer centrum biedt een breed winkelaanbod en andere voorzieningen als een theater, bioscoop etc. Ook het onderwijs is goed vertegenwoordigd met ca. 34 scholen zowel basisscholen als voortgezet onderwijs. Emmen is daarnaast prima te bereizen met het openbaar vervoer, zowel met de bus als met de trein.