verkochtBRONNEGERVEEN
Dorpsstraat 6

€ 425.000,- k.k.


Bronnegerveen – Dorpsstraat 6

Vraagprijs: € 425.000,- k.k.365 dagen per jaar genieten?Vrij en landelijk gelegen in een oase van rust staat deze sfeervol gemoderniseerde vrijstaande woning met vrijstaande houten garage. Via de lange oprijlaan komt u bij de woning welke is omgeven door een prachtig aangelegde tuin met vijver en privébos. Door de ligging vanaf de weg kunt u hier optimaal van uw privacy genieten. De totale perceelgrootte bedraagt maar liefst ca. 5.570m² eigen grond.De woning is de afgelopen jaren met smaak verbouwd en beschikt over slaap- en badgelegenheid op de begane grond.De huidige eigenaren hebben hier een flink aantal jaren een goed gewaardeerde B&B gehad en welke vanzelfsprekend weer opgepakt zou kunnen worden door een nieuwe eigenaar.Indeling: entree/hal met trapopgang, toilet (wandcloset) met fontein, keuken (ca. 11m²) in hoekopstelling (v.v. diverse apparatuur), heerlijk lichte woonkamer (ca. 43m²) met prachtig uitzicht over de voorgelegen tuin en schuifpui naar het terras, slaapkamer (ca. 19.5m²) met schuifwandkast en toegang tot de badkamer (ca. 6m²) met douche-/badcombi, wandcloset en wastafelmeubel, gastenkamer/werkkamer/slaapkamer (ca. 12.9m²), royale inpandige schuur (ca. 39.2m²) welke eventueel ook nog geschikt gemaakt kan worden als woonruimte. Tevens beschikt de woning over een bakhuisje (welke momenteel gebruikt wordt als opslagruimte).

1e verdieping: overloop met vide, toilet (wandcloset) met fontein, badkamer (ca. 5m²) met dubbele wastafel en douchecabine, toegang tot het balkon (welke is verlicht middels inbouwspots), 3 slaapkamers (resp. ca. 17m², 15.9m² en 12m²).

2e verdieping: middels vlizotrap bereikbare bergzolder.Extra informatie:

- bouwjaar 1920;

- de laatste jaren doorlopend gemoderniseerd, o.a.: nieuw dak (2000), opnieuw gevoegd (2001),

bovenverdieping verbouwd (2001/2002), groepenkast en de bekabeling is vernieuwd (tussen 2002-2009),

slaapkamer beneden gerenoveerd (2008), woonkamer gerenoveerd: o.a. parketvloer, nieuwe radiatoren en

houtkachel geïnstalleerd (2009), houtopslag gebouwd (2009), nieuwe CV-installatie (2011), buitenschilderwerk laten

uitvoeren (2017);

- de dubbele garage (ca. 40m²) is in 1999 gebouwd en voorzien van elektra (krachtstroom);

- voorzien van dakisolatie en voor 95% isolerende beglazing;

- de topgevels zijn na-geïsoleerd;

- verwarmd middels CV (Daalderop 2011), dubbele thermostaat;

- extra boiler voor de gastenkamers boven;

- eigenaren hebben bij aankoop het asbest professioneel in kaart laten brengen en laten verwijderen;

- enkel een bezichtiging geeft u een duidelijk beeld van de verrassende ruimte welke deze woning u heeft te bieden!Omgevingsinformatie:

Gelegen aan een rustige weg in een groen dorp, met circa 85 inwoners, welke enkel bestaat uit vrijstaande objecten en omliggende landerijen. Bronnegerveen is een dorp waarbij het Zand en het Veen weer bij elkaar komen.De omgeving kenmerkt zich door het nabijgelegen natuurgebied “Het Drouwenerzand” en het kanaal Buinen-Schoonoord met diverse voet- en fietspaden en landerijen. De woning ligt op ca. 4,5 km van het centrum van Borger, welke bestaat uit een ruim winkelbestand, diverse scholen (basis en voortgezet), overdekt zwembad en diverse sportverenigingen.

In het Noordoosten ligt Stadskanaal op ca. 10 km met nog meer voorzieningen, naast een uitgebreid winkelbestand vindt u hier ook een theater en bioscoop.

Vanuit Gasselte (ca. 5 km) en Borger kunt u met snelle busverbindingen Groningen, Assen en Emmen binnen ca. 25 minuten te bereiken.