verkochtNIEUW-BUINEN
Zuiderdiep 95

€ 189.500,- k.k.


Nieuw-Buinen - Zuiderdiep 95

Vraagprijs: € 189.500,- k.k.Vrijstaand wonen in een huis met veel daglichttoetreding en veel privacy in en rond het huis?

Door de huidige eigenaar is de woning sinds 2000 geheel verbouwd waardoor u het huis zonder klussen kunt betrekken.De volgende zaken zijn aangepakt:

- Nieuwe muren omheen gemetseld met verhoging van de gevel ten bate van het dak;

- 2004 tot en met 2017: de kozijnen vernieuwd en vervangen voor kunststof, uitgezonderd hal (2 kleine raampjes, voorgevel 2 raampjes en de voordeur en 2 dakramen); o.a. tuindeuren in de woonkeuken;

- 2006: houten tuinschuur (blokhut) geplaatst, dak uitgelijnd en nieuwe pannen erop (dak was geïsoleerd met ca. 3 cm isolatie)

- 2006: keuken compleet gerenoveerd, alsmede badkamer en bijkeuken o.a. wand- en vloerafwerking. Ook voorzien van vloerverwarming, tegelwerk met sanitair en nieuwe inbouwkeuken, alsmede nieuwe meterkast; nieuwe CV-ketel (Nefit Topline HR combiketel);

- 2009: terrasoverkapping geplaatst;

- 2012: spouwmuren geïsoleerd via Van den Berg, alsmede vloerisolatie in woonkamer en slaapkamer; onder de vloer drowa chips gemaakt als bodemafsluiter;

- 2016: trap verplaatst en bovenverdieping opnieuw ingedeeld en toilet geplaatst;

- 2017: vloerverwarming in de woonkamer (met pvc) en wand opnieuw laten stukadoren, plafonds gestukadoord en geïsoleerd en houtkachel vernieuwd;Indeling:

Begane grond: hal (ca. 6,2m²) met tegelvloer, vaste kastenwand, woonkamer (ca. 25m²) met pvc vloer en houtkachel, woonkeuken (ca. 20m²) met tuindeuren en een complete inbouwkeuken (o.a. voorzien van vaatwasser, koeler, combioven, gaskookplaat met afzuigkap), achterhal (ca. 4,2m²) met witgoedaansluitingen, moderne badkamer (ca. 3,6m²) met wastafelmeubel, douchecabine voorzien van stortdouche en wandcloset, tussenhal (ca. 7,5m²) met trapopgang en vaste kastenwand.

Verdieping: overloop (ca. 3,4m²), slaapkamer (ca. 13,7m²) met vaste kastenwand (4 deuren), toilet (ca. 3m²) met wastafelmeubel, tussenhal (ca. 0,9m²), slaapkamer (ca. 8,1m²) met vaste kastruimte in de knieschotten, slaapkamer (ca. 11,1m²).Bij de woning zijn de volgende bijgebouwen te vinden:

- stenen garage met geglazuurde pannen gedekt (ca. 7,99m bij 3,28m);

- tuinhuisje (3,53m bij 3,53m = 12,4m²);

- schuurtje (ca. 2,37m bij 3,83m = 9m²);

- houtstek.Handig om te weten:

- vloerverwarming in de bijkeuken en woonkeuken;

- heerlijke tuinbeleving, waar je vele uren kunt doorbrengen onder de overkapping;

- veel daglichttoetreding in het woonhuis;

- de bijgebouwen bieden veel ruimte;;Omgevingsinfo:

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een Aldi, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen. Deze informatie is van algemene inhoud en bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze brochure kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.