verkochtNIEUW-BUINEN
Stationsstraat 6

€ 245.000,- k.k.


Nieuw-Buinen – Stationsstraat 6

Vraagprijs: € 245.000,- k.k.In rustig laantje, op de grens van Nieuw-Buinen en Stadskanaal, gelegen vrijstaand woonhuis met royale garage, fietsenschuurtje, tuinhuis met overkapping en besloten tuin. Het geheel staat op een perceel van 518m² en beschikt over 4 slaapkamers op de 1e verdieping en een kamer op de begane grond welke als kantoor/werkruimte kan dienen of als een (kleine) slaapkamer.De woning bevindt zich nabij de dorpsvoorzieningen van Nieuw-Buinen en ligt op fietsafstand van het centrum van Stadskanaal.Onderverdieping: middels vaste trap bereikbare kelder met stahoogte welke uit 2 separate gedeeltes bestaat (totaal ca. 16m²).

Begane grond: zij-entree/hal met trapopgang, speels ingedeelde woonkamer v.v. houtkachel met directe verbintenis naar de open keuken (totaal ca. 47m²) voorzien van eenvoudige keukeninrichting, vanuit de keuken voorts toegang tot de bijkeuken met (2e) zijdeur.

1e Verdieping: overloop met badkamer (ca. 3.3m²) v.v. douche, toilet en wastafel en 4 slaapkamers (resp. ca. 17.6m², 12.5m², 5.4m² en ca. 9m²) .

2e verdieping: vanuit slaapkamer aan achterzijde middels vaste trap bereikbare zolder alwaar nog een slaapkamer en eventueel nog een (kleinere) slaapkamer realiseerbaar is.Goed om te weten:

- oorspronkelijk bouwjaar ca. 1982; de punt op de garage is later opgebouwd;

- voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie;

- rondom houten kozijnen welke grotendeels zijn voorzien van isolerende beglazing;

- houten kozijnen zijn in 2017 geschilderd;

- verwarmd middels CV (bouwjaar 2000);

- ruime garage (ca. 18.4m²) met kachel en een beloopbare zolder en voorgebouwde carport;

- aan linkerzijde van de woning voorts nog een verhoogde carport waardoor er een caravan/camper onder past;

- de perceelsgrootte is opgebouwd uit 435m² eigen grond en 83m² eeuwigdurend gratis erfpachtrecht;Omgevingsinformatie:

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een Aldi, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen. Deze informatie is van algemene inhoud en bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze brochure kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.