koopDROUWEN
Gasselterstraat 7 152

€ 75.000,- k.k.


Drouwen - Gasselterstraat 7- 152

Vraagprijs: € 75.000,- k.k.Optimaal tot rust komen en genieten van uw privacy?Op een besloten hoekperceel van recreatiepark "Drouwenerzand", een in het jaar 2009 uitgebouwde en gemoderniseerde vrijstaande recreatiewoning met berging, ondergrond en tuin, gelegen op 352m² eigen grond. Het park “Drouwenerzand” is gelegen in een bosrijke omgeving met prachtige fiets- en wandelroutes. De woning is tevens prima geschikt voor verhuur (evt. als 6-persoonsbungalow).Indeling: hal / entree, slaapkamer (ca. 5.5m²) met laminaatvloer, ruime woonkamer voorzien van nette laminaatvloer en schuifpui naar het terras en open keuken (totaal ca. 28m²), eetkamer (ca. 6m²) met laminaatvloer, royale slaapkamer (ca. 12m²) met laminaatvloer en vaste kastenwand, inpandige bijkeuken (ca. 5.5m²) met witgoedaansluitingen, vaste kastruimte en CV-opstelling, badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en toilet, aangebouwde berging (ca. 8m²).Extra info:

- Origineel bouwjaar ca. 1965, gemoderniseerd in 2007 en uitgebouwd in 2009 middels ruime slaapkamer;

- Verwarmd middels CV (Vaillant HR combiketel bj. ca. 2007, eigendom)

- Voor de echt zonnige dagen is het terras voorzien van een handig zonnescherm;

- Deze woning biedt uitstekende verhuurmogelijkheden, eventueel eenvoudig aan te passen tot 6 persoonsbungalow (eetkamer was voorheen slaapkamer), hetgeen de verhuurmogelijkheden vergroot;

- Prachtig gelegen aan de rand van het park met zeer veel privacy;

- De woning is vanaf 2007 geheel gemoderniseerd en in 2009 vergroot middels een uitbouw;

- Beschikking over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein;Omgeving:

Park Drouwenerzand is gelegen op "De Hondsrug", een bosrijk gebied tussen Borger en Gasselte met prachtige fiets- en wandelroutes en in de nabijheid van de heidevelden en kent allerlei faciliteiten (o.a. een attractiepark, restaurant, fietsverhuur, etc.), kortom een recreatiepark voor het hele gezin!

In de op fietsafstand gelegen plaatsen Borger en Gasselte bevinden zich respectievelijk een overdekt (subtropisch) zwembad en een natuurlijke speelvijver met zandstrand ('t Nije Hemelriek).