verkocht2E EXLOERMOND
Tuinbouwstraat 6

€ 184.500,- k.k.


Tweede Exloërmond - Tuinbouwstraat 6

Vraagprijs: € 184.500,- k.k.Op zoek naar vrijstaand wonen op een prachtig landelijk plekje met badkamer en de mogelijkheid tot het creëren van een slaapkamer op de begane grond?Vrijstaande, karakteristieke woning met badkamer en de mogelijkheid tot het creëren van een slaapkamer op de begane grond, in het prachtige Mondengebied (vergezichten over een landelijke omgeving) op maar liefst 1611m² eigen grond. De tuin is royaal en biedt naast veel privacy de ruimte aan een royale garage van ca. 58m², een veranda en een schuurruimte met kippenhok.Indeling:

Begane grond: Entree/hal (ca. 7,3m²) met meterkast, trapopgang en toegang tot de kelder, (woon)keuken (ca. 16m²) welke is voorzien van een keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur (o.a. elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser), woonkamer (ca. 22,7m²) met houtkachel, bijkeuken/achterentree (ca. 12m²), toilet met fonteintje, wasruimte welke is voorzien van witgoedaansluitingen, badkamer (ca. 4,4m²) met douchehoek, ligbad, wastafel en toilet.

Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 8,1m², 14,8m² en 22,3m²), toiletruimte met 2e toilet en een wastafel.Goed om te weten:

- Bouwjaar 1932;

- In ca. 1983 is de woning intern verbouwd en gemoderniseerd;

- Voorzien van dak-, deels vloerisolatie alsmede deels isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Bosch, bouwjaar vermoedelijk 2008);

- De woning beschikt over een badkamer en de mogelijkheid tot het creëren van een slaapkamer op de begane grond;

- De woning is gelegen op een prachtige locatie met fraaie vergezichten.Omgevingsinformatie:

De woning ligt in het zogenaamde Mondengebied welke zich kenmerkt door landelijke vergezichten, daarnaast ligt het bekende Hondsruglandschap met bos en heide op nog geen 5 km van de woning. Tweede Exloërmond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden, o.a. een supermarkt, tennisbanen, voetbalveld, sporthal en 2 basisscholen.