verkochtNIEUW-BUINEN
Zuiderdiep 83

€ 199.500,- k.k.


Nieuw-Buinen – Zuiderdiep 83

Vraagprijs: € 199.500,- k.k.Slaap- en badkamer beneden!In landelijke omgeving gelegen vrijstaande woning met vrijstaande stenen schuur/garage en houten tuinhuis op een royaal perceel van 1.808m² eigen grond.

De woning is aan achterzijde uitgebouwd waarin een mooie ruime slaapkamer is gerealiseerd.Indeling:

Begane grond: zijentree met ruime hal alwaar zich de wasmachine-opstelling bevindt en de trapopgang, toilet (wandcloset), moderne badkamer (ca. 3.7m²) met inloopdouche en wastafelmeubel, ruime slaapkamer (ca. 18m²) met schuifpui naar terras.

Vanuit de hal voorts toegang tot de woonkeuken (ca. 12m²) met keuken in hoekopstelling, woonkamer (ca. 23m²), 2 (slaap)kamers (resp. ca. 7.4m² en 6m²).

1e Verdieping: overloop, slaapkamer aan achterzijde (ca. 8.5m²) v.v. dakkapel met kunststof kozijn, aan voorzijde bevindt zich een zolder (beperkte hoogte van ca. 1.4m¹).Goed om te weten:

- Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1920, in 1997/1998 zijn er nieuwe buitenmuren opgetrokken en is het dak vervangen, in 2002 is de aanbouw gebouwd;

- Voorzien van dak-, gevel- en deels vloerisolatie (aanbouw) en isolatieglas;

- Verwarmd middels CV (Bosch bouwjaar ca. 2008);

- Houten tuinhuis is in 2017 geplaatst (3m x 3m);

- De garage (ca. 6.5m x 5m) is voorzien van elektrische sectionaaldeur;

- Er is laminaat aanwezig voor de werkkamer;

- Leuke woning welke prima is onderhouden op een mooie landelijke locatie!Omgevingsinformatie:

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een Aldi, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen. Deze informatie is van algemene inhoud en bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze brochure kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.