verkochtGASSELTERNIJVEENSCHEMOND
Noordzijde 79

€ 199.500,- k.k.


Gasselternijveenschemond – Noordzijde 79

Vraagprijs: € 199.500,- k.k.Slaap- en badkamer beneden!Gelegen op een royaal perceel van 1.295m² eigen grond staat deze vrijstaande woning met aangebouwde garage/schuur en atelier. De woning wordt voor het grootste deel (75%) omgeven door weidse vergezichten waardoor u hier optimaal van uw privacy kunt genieten.Achter de woning is een diepe tuin gelegen welke een breed scala aan mogelijkheden biedt.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang, gezellige woonkeuken (ca. 11.6m²), royale woonkamer (ca. 24.2m²) welke heerlijk licht aandoet vanwege de vele raampartijen.

Vanuit voornoemde keuken een achterhal met enerzijds slaapkamer (ca. 9.8m²) en anderzijds de badkamer (ca. 3.8m²) met douche-/badcombi en wastafelmeubel en (separaat) toilet. Royale bijkeuken (ca. 21.6m²) met zijentree aan weerskanten, portaal met toegang naar het atelier/slaapkamer (ca. 11.7m²) en de garage (ca. 15.7m²).

1e Verdieping: overloop met bergruimte, 2 slaapkamers (resp. ca. 8m² en 6.4m²)Extra info:

- Bouwjaar origineel is 1939 (conform Bagviewer); latere jaren zijn er nieuwe muren omheen geplaatst en zijn de windveren vernieuwd;

- Voorzien van dak- en vloerisolatie;

- Rondom voorzien van houten kozijnen met deels isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Nefit Ecomline, bouwjaar ca. 2003);

- De keuken beschikt over een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en een boiler;

- Stahoogte verdieping is 1.9m;

- Ligging in een rustige woonomgeving.Omgevingsinfo:

Gasselternijveenschemond is een klein dorp met ca. 750 inwoners. Het ontstaan is vooral te danken aan het zijkanaal dat werd gegraven tussen Stadskanaal en Gasselternijveen, voor de afwatering en het vervoer van veen. Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u prima terecht in Stadskanaal. Dit is op ca. 5 autominuten gelegen. Hier treft u ook het voortgezet onderwijs aan. Middels het openbaar vervoer zijn plaatsen als Assen en Groningen ook prima te bereiken, opstapplaatsen zijn gelegen op ca. 1km van de woning. Op loopafstand van de woning treft u het Bakkersbos (Het Drentse Landschap) aan. Dit bos strekt zich uit over de lengte van het dorp en is gesitueerd tussen het dorpslint en de provinciale weg. Hier kan men prima wandelen over de diverse paden en genieten van een grote diversiteit aan flora en fauna.

Ten noorden van de provinciale weg ligt de oude spoorbaan met parallel daaraan gelegen het Boerenbos van ca. 250 hectare natuurgebied.