verkochtNIEUW-BUINEN
Noorderdiep 50

€ 189.500,- k.k.


Nieuw-Buinen - Noorderdiep 50

Vraagprijs: € 189.500,- k.k.Karakteristiek en vrijstaand wonen met slaap- en badkamer beneden? Dat kan in deze vrijstaande woning dat door middel van veel zoninval zorgt voor een optimaal leefgenot aan het rustige Noorderdiep van Nieuw-Buinen.Achter de woning bevindt zich een tot praktijkruimte omgebouwde schuur (34,4m²) welke voor vele doeleinden geschikt is (o.a. kantoor aan huis, bed-and-breakfast etc.), deze beschikt over een eigen toilet en is voorzien van verwarming.Het sfeervolle plaatje wordt gecompleteerd door een prachtig aangelegde diepe tuin. De totale uitstraling zorgt voor een perfecte combinatie tussen het wonen in een woning dat van alle gemakken is voorzien en de historie waarover de woning beschikt.Begane grond: zij-entree/hal met trapopgang, ruime woonkamer met directe verbintenis naar de open woonkeuken (totaal ca. 35.9m²) voorzien van inbouwapparatuur (o.a. gaskookplaat, combioven, afzuigkap, vaatwasser en koelvriescombi), vanuit de hal voorts toegang tot het toilet, slaapkamer (ca. 15m²) en een badkamer (ca. 5.2m²) met ligbad, douche en wastafel.

1e Verdieping: overloop met slaapkamer aan de voorzijde (ca. 13.4m²) en 2 slaapkamers aan de achterzijde (resp. ca. 7.2m² en 5.2m²).Goed om te weten:

- oorspronkelijk bouwjaar ca. 1905;

- schuur is omgebouwd tot werkruimte in ca. 1989;

- in het verleden was er sprake van een leefkuil in de keuken/woonkamer dit is 2004 op één niveau gebracht;

- gelegen op een perceel van 1.655m² eigen grond;

- de muren en het dak zijn nageïsoleerd;

- gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing;

- de woning beschikt over een bijzonder fraai aangelegde tuin;

- spreekt dit u allemaal aan, maak dan snel een afspraak!Omgevingsinformatie:

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een Aldi, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen. Deze informatie is van algemene inhoud en bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze brochure kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.