verkochtBORGER
Ambachtsstraat 16

€ 250.000,- k.k.


Borger - Ambachtsstraat 16

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.Op zoek naar een uniek plekje in "Oud Borger" met slaap- en badkamer op de begane grond?In "Oud" Borger gelegen een vrijstaand woonhuis met aangebouwde bijkeuken en garage/berging, ondergrond en tuin op 711m² eigen grond. De woning dient intern gemoderniseerd te worden maar is gelegen op een prachtig authentiek stukje Borger te midden van rietgedekte woonboerderijtjes.Indeling:

Begane grond: hal met meterkast (ca. 8,1m²), toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer (ca. 29,2m²) voorzien van een laminaatvloer en een tuindeur, een nette inbouwkeuken (ca. 8,4m²) voorzien van gaskookplaat en afzuigkap, doucheruimte (ca. 3,1m²) met douche en wastafel, slaapkamer (ca. 8,2m²) met vaste kast, bijkeuken (ca. 12,6m²) met witgoedaansluitingen, garage/berging (ca. 18m²).

Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (ca. 11,4m² en 14 m²) met berging in de knieschotruimten en een berging met CV (ca. 3,3m²).Handig om te weten:

- Bouwjaar woning: 1973;

- Deels voorzien van isolerende beglazing;

- De garage is groot: ca. 18 m²;

- Verwarmd middels CV (bouwjaar ca. 1996);Omgevingsinformatie: Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over een royaal winkelaanbod.

Winkelvoorzieningen: Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Boni, Blokker, Bruna, Etos, Euronics en Hema ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Uiteraard is ook een kapper op loopafstand gevestigd. Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan: Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het gevestigde hunebedcentrum, cultuur podium van Slag en villa van Streek, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen: Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.