ingetrokkenDROUWEN
Hoofdstraat 4

€ 250.000,- k.k.


Drouwen – Hoofdstraat 4

Vraagprijs € 250.000,- k.k.Op zoek naar een rustig en in een zanddorp gelegen sfeervol vrijstaande boerderij, met slaapkamers en badkamer op de begane grond?Rustig gelegen, sfeervol vrijstaande boerderij met vrijstaande houten schuur gelegen op 848 m² eigen grond.De boerderij is rietgedekt voorzien van geïsoleerde dakplaten, muurisolatie en grotendeels isolatieglas. Het geheel wordt verwarmd door een HR combiketel (Intergas, bouwjaar 2014).Indeling:

Onderverdieping: kelder (ca. 7m2, hoogte 1,35m).

begane grond: royale L-vormige hal (ca. 22 m²) met trapopgang, toilet met fonteintje, woonkamer (ca. 46,5 m²) met sfeervol, houten balken plafond en open keuken voorzien van nette keukenopstelling, bijkeuken (ca. 5,2 m²) met tuindeur, slaapkamer (ca. 7,5 m²), slaapkamer (ca. 5,6 m²), badkamer (ca. 5 m²) voorzien van douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting, slaapkamer (ca. 19,3 m²).

Verdieping: middels vaste trap te bereiken zolderruimte (ca. 42 m²) welke na een verbouwing als woonruimte te gebruiken is (ruimte is geheel bevloerd).Handig om te weten:

- spouwmuren geïsoleerd (ca. 5 jaar geleden via NUON);

- bij de dakvernieuwing is het riet eraf gehaald en is het dak geïsoleerd;

- grotendeels isolatieglas;

- verwarming via radiatoren (Intergas HR combiketel bouwjaar 2014);

- houten schuur (ca. 8,8m²) met bitumen laag (singels).Omgevingsinformatie:

Drouwen is een prachtig zanddorp direct op de Hondsrug en in een bosrijke omgeving gelegen. Drouwen ligt op ca. 3 km van Borger met uitgebreide voorzieningen en prima busverbindingen naar Emmen, Assen en Groningen. Deze centrumplaatsen zijn met de auto binnen een half uur te bereiken.