verkochtBORGER
Fibula 63

€ 179.500,- k.k.


Indeling: hal/entree met meterkast en toilet met fonteintje, woonkamer (tot. ca. 36,5m²) met trapopgang, tuindeur en openkeuken (exclusief keukenopstelling).

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. 6.5m², 7.5m² en 14,5m²), badkamer voorzien wastafel, douchehoek, toilet en witgoedaansluiting.Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen in de woonwijk Daalkampen, het laatste uitbreidingsplan in Borger. De woonwijk Daalkampen is een jonge, kindvriendelijke woonwijk met veel aandacht voor groen. Door de wijk gelegen liggen diverse groenstroken. Via een fietsbrug is het centrum van Borger eenvoudig te bereiken. Borger beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Verder is Borger uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Groningen, Emmen en Assen.