koopGASSELTERNIJVEENSCHEMOND
Noordzijde 193

€ 339.500,- k.k.


Gasselternijveenschemond – Noordzijde 193

Vraagprijs: € 339.500,- k.k.Bent u op zoek naar ruimte, rust en veel tuinbeleving dan is dit royaal vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage/berging, gelegen in een landelijke bosrijke omgeving iets voor u!

Deze energiezuinige, moderne woning is gebouwd in 1995, is vergroot door een fraaie serre aanbouw (bouwjaar 2002) en heeft overal veel zonbeleving (zon rondom het huis). Gelegen op een ruime kavel van 1.736m² eigen grond.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 11m²) met trapopgang, toilet (met wandcloset en natuurstenen fonteintje), royale woonkamer (ca. 70m²) met houtkachel en boog naar de keuken, de moderne keuken is voorzien van een natuurstenen blad, praktische opbergitems en inbouwapparatuur (o.a. magnetron en elektrische oven, vaatwasser, koeler, inductiekookplaat en afzuigkap), open verbinding naar de studeer-/werkruimte, slaapkamer (ca. 8m², in gebruik als studeerkamer), serre (ca. 35m²) eveneens voorzien van een tegelvloer en tuindeuren, bijkeuken met witgoedaansluitingen (ca. 7,7m²), garage/berging (ca. 28,5m²) met elektrische roldeur en fijne daglichttoetreding.

1e Verdieping: overloop (ca. 8m²), slaapkamer (ca. 10,5m²) met doorgang naar de zolder (ca. 14m²), slaapkamer (ca. 12,8m²) met deur naar het platte dak) voorzien van luxe 3 deurs-kledingkast (tevens voorzien van praktische laden), slaapkamer (ca. 9,4m², in gebruik als werkkamer) met laminaatvloer en balkonopgang, slaapkamer (ca. 9,1m²), luxe badkamer (ca. 9,8m²), voorzien van groot diep bad, ruime douchehoek met stortdouche, wastafelmeubel en wandcloset (de badkamer is gesitueerd onder een grote dakkapel).Buitenom: de fraai aangelegde tuin beschikt over meerdere terrassen, overkappingen, een houten schuur (ca. 8,7m²) en houtopslag.Handig om te weten:

- de begane grond is geheel voorzien van tegelvloeren met vloerverwarming;

- HR combiketel (bouwjaar 2011, leaseketel);

- in 2013 is de badkamer gemoderniseerd;

- in 2013 is de woning voorzien van zonnepanelen: 18 stuks, met nominaal vermogen van 250Wp per paneel (productie ca. 3.700 à 3.800 kwh per jaar);

- veel ruimte voor de hobby door de aangebouwde serre en royale garage/berging;

- bron, 11 meter diep, voor oppompen grondwater aanwezig (excl. pomp);

- achter de kas: ondergrondse regenwateropvang in kunststof vat met inhoud van 2000 liter, met pomp;

- achter in de tuin: ondergrondse regenwateropvang in kunststof tank met pomp, inhoud 1000 liter.Omgevingsinfo:

Gasselternijveenschemond is een klein dorp met ca. 750 inwoners. Het ontstaan is vooral te danken aan het zijkanaal dat werd gegraven tussen Stadskanaal en Gasselternijveen, voor de afwatering en het vervoer van veen. Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u prima terecht in Stadskanaal. Dit is op ca. 5 autominuten gelegen. Hier treft u ook het voortgezet onderwijs aan. Middels het openbaar vervoer zijn plaatsen als Assen en Groningen ook prima te bereiken, opstapplaatsen zijn gelegen op ca. 1km van de woning. Op loopafstand van de woning treft u het Bakkersbos (Het Drentse Landschap) aan. Dit bos strekt zich uit over de lengte van het dorp en is gesitueerd tussen het dorpslint en de provinciale weg. Hier kan men prima wandelen over de diverse paden en genieten van een grote diversiteit aan flora en fauna.

Ten noorden van de provinciale weg ligt de oude spoorbaan met parallel daaraan gelegen het Boerenbos van ca. 250 hectare natuurgebied.