verkochtBORGER
Hoofdstraat 84

€ 409.500,- k.k.


Borger - Hoofdstraat 84

Vraagprijs: € 409.500,- k.k.Houdt u van rust en modern wooncomfort en heeft u geen zin in klussen? Dan is dit huis iets voor u!

Centraal wonen met de tuin op het zuidwesten, grenzend aan het "Padenbos”, slapen en douchen op de begane grond en veel wooncomfort.Prima onderhouden, geheel gemoderniseerde sfeervolle herenbehuizing met royale recent (2012) gerealiseerde aanbouw (ca. 55m²) bestaande uit: slaap- en badkamer en praktische bergruimten. Op het ruime perceel van 680m² treft u eveneens een houten garage en keurig aangelegde tuin met groot terras welke direct tegen het huis is gesitueerd.ONDERVERDIEPING: kelder.

BEGANE GROND: hal met trapkast, kelder, slaapkamer (2.88m bij 2.39m) in gebruik als kantoorruimte, L-vormige woonkamer (ca. 46m²) met eiken houten vloerdelen, open keuken (keramische kookplaat, afzuigkap, koeler, vriezer, vaatwasser, oven en cooker), achterhal met cv-ruimte, toilet met urinoir, wandcloset en fonteintje, bijkeuken (ca. 8m²) met witgoedaansluitingen, slaapkamer (ca. 21m²) en aangrenzende badkamer (ca. 7,7m²) met inloopdouche, wandcloset en wastafel.

1e VERDIEPING (geheel voorzien van lamelparketvloeren): overloop (ca. 6,3m²), 2 slaapkamers (ca. 11,4m² en 11,8m²) met laminaatvloer, toilet met wandcloset en fonteintje, 2e badkamer (ca. 6,5m²) met inloopdouche, whirlpool en wastafelmeubel, slaapkamer (ca. 18,9m²) walk in closet.

2e VERDIEPING (via schuiftrap bereikbaar): ruime zolder met mogelijkheden.Handig om te weten:

- huidige eigenaar is woonachtig sinds 2003 en heeft de woning geheel intern gemoderniseerd in 2003 en vervolgens in 2012 een complete aanbouw gerealiseerd;

- in 2003 is o.a. het volgende professioneel verbouwd:

begane grond: nieuwe meterkast, nieuwe wand- en vloerafwerking, nieuwe moderne inbouwkeuken geplaatst; verdieping compleet opnieuw ingedeeld en voorzien van nieuwe badkamer, vloer- en wandafwerking, vlizotrap geplaatst naar de 2de verdieping;

- in 2012 is de aanbouw geplaatst met o.a. nieuw toilet, nieuwe badkamer, bijkeuken en slaapkamer;

- de woning is prima onderhouden (in 2015 professioneel geschilderd);

- cv verwarmd (HR combiketel, bouwjaar 2012);

- nagenoeg geheel isolatieglas;

- het pad naast de woning is openbaar en geeft u tevens de toegang tot uw eigen parkeerplaats en tot de garage en houten schuur welke zich achter in de tuin bevinden.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. Bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kapers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Euronics en Hema ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde hunebedcentrum, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.