verkochtWESTERBROEK
Oudeweg 77

€ 100.000,- k.k.


Oudeweg 77 - Westerbroek

BIEDEN VANAF: € 100.000,- k.k.Er is een OPEN HUIS gepland op donderdag 3 januari 2019 a.s. van 15.00 tot 16.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis zonder afspraak van harte welkom de woning te bezichtigen. U mag zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail). Maar voel u ook vrij om zo langs te komen, u bent van harte welkom!Op fraaie hoekkavel staat deze ruime eengezinswoning met aangebouwde keuken en berging. De woning is voorzien van een royale dakkapel, waardoor op de 2e verdieping een ruime slaapkamer is gecreëerd. Het geheel is gelegen op 188m² eigen grond en de besloten tuin biedt veel privacy.Indeling:

Begane grond: Entree/hal met trapopgang, toilet, meterkast, woonkamer voorzien van laminaatvloer met open keuken welke beschikt over een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser, vanuit de keuken is de berging toegankelijk.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. 7m², 11m² en 12m²), badkamer voorzien van (hoek)ligbad/douche en wastafel, bergruimte (voormalige doucheruimte) welke is voorzien van een witgoedaansluiting.

2e Verdieping: overloop, met CV-ketel (bouwjaar 2017), slaapkamer voorzien van knieschotruimten.Goed om te weten:

- Verwarmd middels CV (bouwjaar 2017);

- De woning is voorzien van isolatieglas;

- Gelegen op een kavel van 188m².LET OP: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.Omgevingsinformatie:

Westerbroek is een klein dorp op korte afstand van Groningen gelegen (10 autominuten). Het dorp kent een aantal voorzieningen zoals een basisschool, kerk, dorpshuis en sportverenigingen.