verkochtDROUWEN
Gasselterstraat 7 177

€ 94.500,- k.k.


Drouwen, Gasselterstraat 7 / 177

Vraagprijs : € 94.500,- k.k.Royaal recreëren in deze vrijstaande stenen recreatiewoning met aangebouwde schuur. Het geheel is gelegen op een perceel van 647m² eigen grond op het gezellige recreatiepark “Het Drouwenerzand”. De woning is origineel gebouwd in 1972 en nadien vergroot en in de loop van de jaren gemoderniseerd.Indeling: hal/entree, 2 slaapkamers (resp. ca. 7m² en 11m²), badkamer (ca. 4m²) met douchecabine, toilet en wastafelmeubel), woonkamer (ca. 33.5m²) met openslaande tuindeuren en open keuken voorzien van enige inbouwapparatuur, aangebouwde berging met achterentree.

1e Verdieping: via vlizotrap te bereiken bergzolder.Extra info:

• Bouwjaar medio 1972, nadien vergroot en opgeknapt;

• Houten kozijnen rondom welke geheel zijn voorzien van isolerende beglazing;

• Verwarmd middels CV (Nefit Combi HR bj. ca. 2008);

• Royaal leefgedeelte door ruime woonkamer met open keuken, de grote raampartijen dragen hier ook zeker aan bij;

• 1 parkeerplaats bij de woning, ruime parkeergelegenheid op korte afstand;

• de parklasten bedragen € 1017,47 per jaar (bij meer dan 6 weken verhuur per jaar wordt een korting gegeven van € 424,16).Omgevingsinformatie:

Park Drouwenerzand is gelegen op “de Hondsrug” in een bosrijk gebied tussen Borger en Gasselte en in de nabijheid van de bosgebieden en heidevelden en kent allerlei faciliteiten

(o.a.: attractiepark, restaurant, fietsverhuur etc.), een recreatiepark voor het hele gezin!

In de op fietsafstand gelegen plaatsen Borger en Gasselte bevinden zich respectievelijk een overdekt zwembad en een natuurlijke speelvijver met zandstrand (’t Nije Hemelriek).