verkochtBORGER
Vuistbijl 20

€ 200.000,- k.k.


Borger, Vuistbijl 20

BIEDEN VANAF: € 200.000,- k.k.Let op: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.Mogelijkheid tot levensloopbestendige woning!Gelegen in de gewilde wijk “Daalkampen” van het Hondsrugdorp Borger staat deze geschakelde 2-onder-1-kap woning. De woning is vergroot middels een dakopbouw boven de aanbouw en indien gewenst is het creëren van een slaap- en badkamer op de begane grond eenvoudig te realiseren.

Het bouwjaar van de woning is 1998 en het geheel is gelegen op een perceel van 248m² eigen grond.Begane grond: entree/hal met toilet met fonteintje, royale tuingerichte woonkamer met semi-open keuken (totaal ca. 58m²), 2 maal een berging/bijkeuken (resp. 5.8 m² en 7.7m²) waarvan de eerste geheel is betegeld en reeds is voorbereid tot ombouw tot een badkamer beneden.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 7.3m², 13.5m² en 20.8m²) en badkamer (ca. 4.9m²) v.v. inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en toilet.

2e Verdieping: middels vlizotrap bereikbare bergzolder.Extra informatie:

- Bouwjaar 1998, in 2013 is tezamen met de buren een dakopbouw boven de garage geplaatst;

- Volledig geïsoleerd (dak-, gevel- en vloerisolatie alsmede isolerende beglazing);

- Op de begane grond is het mogelijk om de huidige bijkeuken om te bouwen tot badkamer en de aangrenzende “speelkamer” (ca. 14m²) te verbouwen tot slaapkamer;

- Verwarmd middels centrale verwarming (Nefit bouwjaar ca. 1998);

- In de tuin staat een houten blokhut (ca. 4.8m²).Omgevingsinformatie:

Borger beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. Bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Daarnaast is Borger uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Groningen, Emmen en Assen.