verkochtBORGER
Maalsteen 2

€ 250.000,- k.k.


Borger, Maalsteen 2

BIEDEN VANAF: € 250.000,- k.k.Unieke kans! Zo goed als nieuwe energiezuinige woning.Let op: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.Gelegen op een mooie hoeklocatie in Borger staat deze recent (2014) gebouwde halfvrijstaande karakteristieke woning met aangebouwde garage op een perceel van 257m² eigen grond.

Deze hoogwaardig ingerichte en neutraal afgewerkte woning beschikt over 3 slaapkamers op de eerste verdieping en door de vaste trap is op zolder eenvoudig een 4e slaapkamer te realiseren.

De woning beschikt over een uitstekend isolatiepakket en zes zonnepanelen waardoor de energielasten laag zijn en is door de gebruikte materialen onderhoudsvrij.

De hoekwoning heeft als uniek kenmerk een groot raam tot aan de grond zowel aan de voorkant als zijkant van het huis, waardoor het een huis is met veel lichtinval.De woonwijk Daalkampen in Borger is een groene wijk met veel leef- en speelruimte. Het is er voor gezinnen in alle leeftijden dan ook bijzonder prettig wonen. Daalkampen ligt aan de rand van Borger en is ruim opgezet met brede groenstroken die voor een deel ecologische beheerd worden. Borger beschikt over goede voorzieningen welke op korte afstand van de woonwijk zijn gelegen. Middels de fietsbrug is het centrum van Borger eenvoudig te bereiken.Indeling:

Begane grond: entree/hal met toilet en meterkast, ruime woonkamer met open woonkeuken (totaal ca. 44m²) voorzien van prachtige eikenhoutenvloer. De keuken is modern ingericht en bevat o.a. een 5-pits kookplaat inclusief wokbrander. Middels de openslaande deuren bereikt u het terras en tuin op het zuidoosten. De tuin heeft de hele dag zon en ook laat in de middag/avond is er achterin de tuin nog zon. Vanuit de keuken is er een extra deur geplaatst, waardoor de zijdeur van de garage gemakkelijk te bereiken is (ca. 20m²).

1e Verdieping: overloop, moderne badkamer met Villeroy en Boch sanitair (ca. 4.8m²) waaronder inloopdouche, groot ligbad, toilet en wastafelmeubel. Verder 3 ruime slaapkamers (resp. ca. 6.5m², 10.4m² en 14m²).

2e Verdieping (middels vaste trap bereikbaar): royale zolder alwaar zich de CV-installatie, zonnecollector en wasmachine-aansluiting bevinden. De voorzijde van de zolderberging biedt mogelijkheden tot het realiseren van een 4e slaapkamer.Extra informatie:

- Bouwjaar 2014;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie;

- Rondom v.v. kunststof kozijnen met isolerende beglazing;

- Op de woning bevinden zich 6 zonnepanelen;

- De woning is met uitzondering van de zolder geheel v.v. vloerverwarming; de zolder beschikt over een elektrisch verwarmingspaneel.

- CV-ketel Intergas (2014);

- De keuken beschikt over de volgende inbouwapparatuur: 5 pits gaskookplaat, afzuiging, combimagnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser;

- Begane grond vloer is (m.u.v. toilet beneden) voorzien van houten vloerdelen;

- De achtertuin is op het zuidoosten georiënteerd.