verkochtBORGER
Ambachtsstraat 4

€ 250.000,- k.k.


Borger - Ambachtsstraat 4

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.Op zoek naar een mooie plek (1.141m²) in "Oud" Borger met slaap- en badkamer op de begane grond en niet bang om de handen uit de mouwen te steken om er een modern geheel van te maken?In "Oud" Borger gelegen een vrijstaande semi-bungalow met aangebouwde bijkeuken, vrijstaande houten garage en verrassend royale tuin. Het geheel is gelegen op 1.141m² eigen grond.

Unieke kans (65 jaar al in handen van de verkopende familie) om een woning geheel naar eigen smaak aan te passen. Door de royale kavel zijn er volop verbouw- en aanbouwmogelijkheden.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 7m²) met trapopgang en vaste kast, badkamer (ca. 5m²) met toilet, wastafel, douche en ligbad, bijkeuken (ca. 15,8m²) met tegelvloer, woonkamer (ca. 33m²) met open keuken voorzien van inbouwapparatuur (o.a. voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koeler, elektrische oven), slaapkamer (ca. 12m²) met vaste kast.

Verdieping: royale overloop (ca. 15m²), slaapkamer (ca. 8,5m²).Handig om te weten:

- CV-verwarmd, Nefit Topline 2007;

- Begane grond voorzien van isolatieglas;

- Houten garage/berging (lengte 5,89m en breedte 3.01m, totale oppervlakte: ca. 17m²);

- Ligging nabij alle voorzieningen;

- Royale tuin goed voor vele plezierige tuinuren;Omgevingsinformatie: Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over een royaal winkelaanbod.

Winkelvoorzieningen: Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Boni, Blokker, Bruna, Etos, Euronics en Hema ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Uiteraard is ook een kapper op loopafstand gevestigd. Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan: Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het gevestigde hunebedcentrum, cultuur podium van Slag en villa van Streek, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen: Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.