verkochtGASSELTE
Bernhard Fabritiuslaan 31

€ 169.500,- k.k.


Gasselte - Bernhard Fabritiuslaan 31

Vraagprijs: € 169.500,- k.k.Gelegen op een fraaie hoekkavel in parkachtige omgeving staat deze ruime hoekwoning met aanbouw welke uitermate geschikt is voor een bedrijf of beroep aan huis. De tuin is onderhoudsarm aangelegd en voor de woning is een royale oprit gelegen welke plek biedt voor meerdere auto’s.Begane grond: entree/hal met provisiekast, toilet met fontein, sfeervolle Z-vormige woonkamer (ca. 32m²) met schuifpui, open verbinding met de keuken (ca. 8.5m²), royale bijkeuken (ca. 14.5m²) en buitenom bereikbare berging/schuur.

Ook buitenom bereikbaar is de voormalige garage welke thans ingericht is als winkelruimte met daarachter een werkplaats (ca. 21m²).

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers (resp. ca. 6.2m², 7.8m², 10.4m² en 13.7m²), badkamer (ca. 3.5m²) voorzien van douchehoek, wastafelmeubel en toilet.

2e verdieping: via vaste trap bereikbare zolder waar 1 en wellicht 2 slaapkamers zijn te realiseren.Handig om te weten:

- Bouwjaar 1972, (voormalige) garage is gebouwd in 1999;

- Voorzien van isolerende beglazing;

- Dak en gevel van aanbouw (winkel) is nageïsoleerd;

- Verwarmd middels CV (Vaillant, bouwjaar 2012);

- Perceelsgrootte is 224m²;

- Voor voorzieningen zijn nabijgelegen plaatsen als Borger en Gieten ook uitstekend bereikbaar alwaar u een compleet aanbod aan voorzieningen treft.Omgevingsinformatie:

De woning is gesitueerd direct tegenover een park met vijverpartij en nabij de voorzieningen van Gasselte direct bij alle uitgangswegen.

Gasselte heeft een zeer fraaie centrale ligging midden op de Hondsrug tussen Gieten en Borger op het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Verder heeft Gasselte diverse voorzieningen, o.a. bakker, basisschool, sportaccommodaties en diverse restaurants. Ook is Gasselte uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Groningen, Emmen, Assen en Stadskanaal.