koopBORGER
Hunzedal 34

€ 400.000,- k.k.


Hunzedal 34 - Borger

BIEDEN VANAF: € 400.000,- k.k.Let op: de genoemde prijs is geen vraagprijs, maar het minimumbod dat u kunt neerleggen. De verkoper zal alleen (openings)biedingen in overweging nemen die op of boven deze prijs liggen.In parkachtige omgeving met uitzicht op grote vijverpartij en nabij het centrum gelegen vrijstaande onder architectuur gebouwde piramide bungalow. Het geheel kenmerkt zich door een verrassende indeling bestaande uit 4 piramides met eigen stolpkap. De voormalige garage is omgebouwd tot ruime woonkeuken met aangrenzende bijkeuken. De woning beschikt over een recent fraai aangelegde tuin en is gelegen op een ruime kavel van 811m² eigen grond.Indeling: entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, badkamer (ca. 6,12m²) voorzien van zitbad, wastafelmeubel en inloopdouche, 2e toilet met fonteintje, woonkamer (ca. 35,4m²) voorzien van massief essen parketvloer en schuifpui, ruime leefkeuken (ca. 22,2m²) voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser, bijkeuken (ca. 13,8m²) met witgoedaansluitingen, vanuit de hal tevens toegang tot 3 slaapkamers (resp. ca. 16,8m², 17,1m² en 15,9m²).Extra informatie:

- Bouwjaar circa 1972;

- Voorzien van gevel- en dakisolatie alsmede geheel voorzien dubbel glas;

- De woning is deels voorzien van buitenzonwering.

- Verwarmd middels CV (Nefit HR, bouwjaar 2017);

- De serre is voorzien van kunstgras.

- In 1998 is de woning uitgebreid met een 4e piramide.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen: Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kapers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Euronics en Hema ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan: Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde hunebedcentrum, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.