verkochtSTADSKANAAL
Ortolaanhof 41

€ 179.500,- k.k.


Stadskanaal – Ortolaanhof 41

Vraagprijs: € 179.500,- k.k.Op zoek naar een rustige fijne woonomgeving en geen zin in klussen? Dan is deze comfortabele 2-1 kapwoning iets voor u. De woning is praktisch ingedeeld en heeft een aangebouwde bijkeuken en inpandig bereikbare garage/berging.

De zonnig georiënteerde tuin (op het zuiden gelegen) is recent opnieuw aangelegd en biedt u veel uren tuinplezier. Laat het voorjaar van 2018 maar snel komen...Het klussen heeft de huidige eigenaar al voor u gedaan:

2008: hal, toilet en badkamer vernieuwd;

2010/2011: verdieping voorzien van laminaatvloeren;

2013: houten vloer in de woonkamer;

2015: tuin opnieuw aangelegd met nieuw tegelwerk en fraaie schuttingen;

2017: CV-ketel vernieuwd (Nefit HR combiketel);Indeling:

Begane Grond: hal met tegelvloer, toilet met wandcloset en fonteintje, L-vormige woonkamer (ca. 37,5m²) met (licht) eikenhouten plankenvloer met open keuken (voorzien van apparatuur: o.a. afzuigkap, gaskookplaat, elektrische oven, koeler en vaatwasser), bijkeuken (ca. 6,5m²) met tuindeur en doorgang naar de garage/berging (ca. 22m²).

1e Verdieping: overloop (ca. 6,3m²), slaapkamer (ca. 6m²), slaapkamer (ca. 11,4m²), slaapkamer (ca. 7m²), moderne betegelde badkamer (ca. 3,8m²) met wandcloset, douche en wastafelmeubel.

2e verdieping (ca. 15,6m²): overloop, slaapkamer (ca. 7m²).Handig om te weten:

- rustige, fijne buurt om te wonen;

- doodlopende straat, ideaal voor kleine kinderen;

- moderne woning met recent gerealiseerd toilet en badkamer;

- geheel voorzien van isolatieglas, dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;

- praktische vrijstaande tuinschuur (ca. 8m²).

- de woning is gelegen op een kavel van 238m² eigen grond.Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen op korte afstand van het recreatie- en natuurgebied Het Pagedal met een groot indoor sport- en activiteitencentrum, wandel- en fietspaden, een zwem- en surfplas, een outdoor sportpark en een hippisch centrum. Gelegen nabij de belangrijke uitvalswegen.

Stadskanaal kent een zeer uitgebreid voorzieningenniveau:

Scholen: basisscholen met diverse identiteiten, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs. Winkels: groot winkelcentrum, waarin o.a. tal van supermarkten, grootschalige detailhandel en bouwmarkten zijn vertegenwoordigd. Gezellige grote markt op zaterdag.

Religie: diverse kerkgenootschappen.

Cultuur: theater (Geert Teis), een servicebioscoop, discotheek, kunstenschool, muziekfestivals en een bibliotheek.

Gezondheid: ziekenhuis.

Ontspanning: overdekt en openlucht zwembad, tenniscomplex (binnen/buiten), hockeyvelden, korfbalvelden, atletiekbaan, meerdere sporthallen, sportscholen en voetbalclubs. Stadskanaal is o.a. bekend van de Nellie Cooman Games, het Open Nederlands Kampioenschap Zwemmen en de EK Atletiekkampioenschappen voor gehandicapten.

Stadskanaal kent prima busverbindingen naar omliggende steden als Assen, Groningen en Emmen.