verkochtDROUWEN
Tiekamp 2

€ 239.500,- k.k.


Drouwen – Tiekamp 2

Vraagprijs: € 239.500,- k.k.In gezellig Hondsrugdorp, in rustige woonomgeving, gelegen een semi-bungalow met slaap- en badkamer op de begane grond, aangebouwde bijkeuken en garage/berging voorzien van royale zolder. De woning ligt op een paar minuten lopen van het natuurgebied “Drouwenerzand” (heide en bos). Het geheel is gelegen op 546m² eigen grond.Indeling:

Onder verdieping: kelder (ca. 5,8m², hoogte 2 meter) vanuit de keuken bereikbaar.

Begane grond: hal (ca. 13,4m²) met tegelvloer, toilet met fonteintje, slaapkamer (ca. 11,2m²), badkamer (ca. 5,6m²) met ligbad, douchegelegenheid en wastafel, L-vormige woonkamer (ca. 37,8m²) met tuindeur en open haard, woonkeuken (ca. 12,9m²) met tegelvloer voorzien van inbouwkeuken (o.a. voorzien van gaskookplaat, elektrische oven en afzuigkap), bijkeuken (ca. 5m²) met tuindeur, alsmede doorgang naar berging (ca. 14m²), garage/berging (4,83 m lang en 3,00 m breed = 14,5m²) met bovengelegen zolder (ca. 17m²).

Verdieping: overloop (ca. 6,8m²) met cv-kast, bergkast (ca. 4,6m², met behulp van dakkapel is hier een tweede badkamer te realiseren), slaapkamer (ca. 8,9m²) slaapkamer (ca. 8,4m²) met achtergelegen berging (ca. 6,5m²), ouderslaapkamer (ca. 22m²).Extra informatie:

- Cv-verwarmd (Intergas bouwjaar 1992);

- Isolatieglas, alsmede volgens de tekening spouwmuur- en dakisolatie;

- Warmwatervoorziening middels badgeiser;

- Bouwjaar 1979;Omgeving informatie:

Drouwen is een prachtig zanddorp direct op de Hondsrug en in een bosrijke omgeving gelegen. Drouwen ligt op ca. 3 km van Borger met uitgebreide voorzieningen en prima busverbindingen naar Emmen, Assen en Groningen. Deze centrumplaatsen zijn met de auto binnen een half uur te bereiken.