koopBORGER
Kampakkers 54

€ 159.000,- k.k.


Borger - Kampakkers 54
Vraagprijs € 159.000,- k.k.
Netto maandlasten mogelijk vanaf € 525,- per maand.

De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op dinsdag 3 oktober a.s. van 16.30 uur - 17.30 uur. U bent tijdens dit Open Huis zonder afspraak van harte welkom de woning te bezichtigen.

Fraai aan de rand van een woonhof gelegen, een prima onderhouden, eengezinswoning met stenen aangebouwde bijkeuken, houten schuur met zowel aan de voor- als aan de achterzijde een tuin waarin u altijd een plekje in de zon of
schaduw kunt vinden.

Begane grond (geheel laminaatvloer): hal (ca. 7,8m2), toilet met wandcloset en fonteintje, u-vormige woonkamer (ca. 35,m2) met tuindeur, open keuken (eenvoudig opstelling met gaskookplaat en afzuigkap), bijkeuken/berging (ca. 6,9m2) met tegelvloer, witgoedaansluitingen en toegang tot de tuin.
Verdieping: overloop, slaapkamer (ca. 13,7m2), badkamer (ca. 4,85m2) whirlpool, half ronde douchecabine, wastafelmeubel, slaapkamer (ca. 14m2, netto 11,8m2, met vaste kastenwand (ca. 2,3m2),
2e verdieping (laminaatvloeren): overloop (ca. 7m2), slaapkamer (ca. 9,2m2).

Handig om te weten:
-Nagenoeg geheel isolatieglas;
-2016 professioneel geschilderd;
-Fijne moderne badkamer;
-Fijne woonomgeving waarin voor een aantal jaren geleden de gehele bestrating opnieuw is aangelegd;
-Uitgaande van een 10 jaars rente en een volledige aflossing op annuéteiten basis;

Omgevingsinformatie:
Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. Bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.
Winkelvoorzieningen:
Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kapers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Euronics en Hema ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.
Sportieve ontspanning:
Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.
Cultuur en uitgaan:
Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde hunebedcentrum, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.
Assen, Groningen en Emmen:
Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.