verkochtGROLLOO
Kruisboomlaan 9

€ 175.000,- k.k.


Grolloo - Kruisboomlaan 9
Vraagprijs: € 175.000,- k.k.

De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op vrijdag 10 november a.s. van 15.30 uur - 16.30 uur. U bent tijdens dit Open Huis zonder afspraak van harte welkom de woning te bezichtigen.

Geen zin in klussen? Wonen voor netto hypotheekmaandlasten van € 575,- per maand dan is deze woning iets voor u!

In rustige woonomgeving gelegen een geheel gemoderniseerde halfvrijstaande woning met houten schuur, ruime inrit en fijne zonnige georiénteerde tuin. Het geheel is gelegen op 343m2 eigen grond.

Indeling:
begane grond: hal (ca. 5,7m2) met meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer (ca. 29m2) met laminaatvloer, keuken (ca. 8,2m2) met complete inbouwkeuken voorzien van apparatuur (o.a. vaatwasser, elektrische oven, keramische kookplaat en afzuigkap), achterhal (ca. 6,2m2) met tegelvloer, trapopgang, witgoedaansluitingen en tuindeur, badkamer (ca. 5,8m2) met ruim ligbad, douchecabine en wastafel.
Verdieping: overloop met cv-opstelling, slaapkamer (ca. 13,1m2) aan de voorzijde met dakkapel (kunststof) en 2 vaste kastjes, slaapkamer (ca. 8m2) met zijraam en dakraam.

Handig om te weten:
- 2017: inrit opnieuw aangelegd;
- 2016: keuken vernieuwd (3 jaar oude keuken geplaatst);
- 2008: indeling veranderd: de slaapkamer is bij de woonkamer getrokken;
- nieuw raamkozijn aan de voorzijde met vast raam en ventor;
- CV aangelegd (Vaillant combiketel, 2008) en meterkast vernieuwd met aparte groepen voor wasmachine en droger;
- badkamer vergroot en vernieuwd: ligbad, douchecabine, designradiator en wastafel;
- toilet vergroot en vernieuwd;
- in de berging nieuwe wandtegels;
- nieuwe achterdeur;
- dakkapel geplaatst en dakraam geplaatst, 2 slaapkamers gerealiseerd, alsmede isolatie van het dak van binnen uit;
- bouwjaar 1971.

Omgevingsinformatie:
Grolloo is een klein esdorp, met ca. 800 inwoners, gelegen in het zuidwesten van de gemeente Aa en Hunze, tussen Rolde en Schoonloo. In het dorp zijn onder andere een school, kerk, winkel en café aanwezig. Verder is Grolloo voorzien van een actief verenigingsleven. Voor wandel-, fiets- en natuurliefhebbers is dit gebied werkelijk ideaal, meerdere natuurgebieden liggen in de directe omgeving, zoals het Grolloérveld, met aansluitend diverse andere bosgebieden. Op ca. 4,5 km. afstand ligt een op- en afrit van de N-33, waardoor ook grotere plaatsen in de omgeving goed bereikbaar zijn.