koopNIEUW-BUINEN
Molenlaan 4 a

€ 295.000,- k.k.


Nieuw-Buinen - Molenlaan 4A
Vraagprijs: € 295.000,- k.k.

De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op maandag 9 oktober a.s. van 16:00 uur - 17:00 uur. U bent tijdens dit Open Huis zonder afspraak van harte welkom de woning te bezichtigen.

Energiezuinig en onderhoudsarm wonen in een zo goed als nieuw huis (2010) gelegen in een rustige landelijke woonomgeving grenzend aan een bosstrook, met een vrijstaande stenen garage/berging, 2 tuinschuren, gelegen op 1245m2 eigen grond. De woning wordt verwarmd middels een warmtepomp en heeft geen gasaansluiting en is voorzien van kunststofkozijnen en -deuren. Het perceel grenst aan een bosstrookje met daarachter de ijsbaan gelegen;

Begane grond (geheel voorzien van plavuizen): ruime hal/entree (ca. 16m2) met meterkast, toilet met fonteintje en trapopgang, woonkamer (ca. 37,7m2) met erker en openslaande deuren welke u toegang geven tot de aangebouwde serre, woonkeuken (ca. 14m2) met keukenopstelling v.v. apparatuur (o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, koeler, vaatwasser en elektrische oven), doorgang naar de bijkeuken (ca. 7,8m2) welke is voorzien van witgoedaansluitingen en toegang tot de tuin, badkamer (ca. 7.57m2) met wastafelmeubel, douchehoek, ligbad en wandcloset, slaapkamer (ca. 11,7m2).
1e Verdieping: overloop, berging, badkamer met wastafel, douchecabine en 3e wandcloset, 4 slaapkamers (resp. ca. 15m2, 15,6m2, 16,9m2 en 20m2).

Extra informatie:
- Bouwjaar ca. 2010;
- Voorzien van kunststofkozijnen, kunststofdeuren en kunststofwindveren;
- Geheel voorzien van vloerverwarming (tegelvloeren);
- Energiezuinig door de toepassing van een warmtepomp (aardewarmte), waardoor er geen gas in de woning nodig is;
- Zonnepanelen zijn prima te leggen, zodat u een energieneutrale woning kunt creéren;
- Garage/berging in soortgelijke stijl gebouwd en eveneens gedekt met gebakken geglazuurde pannen;
- Eenvoudige serre aangebouwd;
- Rustige woonomgeving nabij het kenmerkende Hondsruglandschap gelegen dichtstbijzijnde heideveld op ca. 5 km (Voorbosweg in Buinen).

Omgevingsinformatie:
Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een Aldi, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen.