verkochtSTIELTJESKANAAL
Stieltjeskanaal 34

€ 495.000,- k.k.


Stieltjeskanaal - Stieltjeskanaal 34

Vraagprijs: 495.000,- k.k.Recent (2017!) gerenoveerde en gemoderniseerde woonboerderij/landhuis met minicamping.Gelegen op een schitterende locatie aan open vaarwater en omgeven door prachtige landelijke vergezichten staat deze royale woning welke zich uitstekend leent voor dubbele bewoning. Daarnaast treft u op het ruime perceel van ca. 6.630m² grond een sanitair gebouw met kantoor- annex receptieruimte, blokhut erf en tuin.Het huis is in 2017 professioneel verbouwd en voorzien van modern wooncomfort.Voor verdere informatie mag u onze verkoper rechtstreeks bellen op telefoonnummer 06-54364914.De woning is snel te aanvaarden!Indeling: entree/hal met kastenwand alwaar zich de cv-opstelling bevindt, vernieuwd toilet (wandcloset), “kanaal-“gerichte woonkamer (ca. 61 m²) met 2 maal openslaande terrasdeuren en toegang tot de woonkeuken (ca. 12.8 m²) met daarin een nieuwe inbouwkeuken (2017) voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tussenhal (ca 6m²) met trapopgang.

Indeling inpandige 2e woning: woonkamer (ca. 15,6m²) met open keuken (ca. 7,5m²) gescheiden door een barretje, inrichting (keramische kookplaat, koeler, afzuigkap), 2 slaapkamers (resp. ca. 10,8m² en 12,8m), royale badkamer met wandcloset, douche, ligbad en wastafel.

Verdieping: overloop (ca. 18,74m²) met royale inloop kastenwand (2,75m²), badkamer (ca. 10,6m²) met ligbad, douchecabine, wastafel en wandcloset, 2 slaapkamers (kanaalkant, ca. 8m² en 13,2m²), 2 slaapkamers (ca. 12,2m² en 9,4m²) aan de voorzijde.

2e Verdieping (via vlizotrap): zolderberging.Een object met veelzijdige mogelijkheden:

- Woonboerderij voor geheel eigen bewoning met exploitatie van een minicamping;

- Woonboerderij met verhuur van inpandig appartement en exploitatie mini-camping;

- Dubbele bewoning (bijvoorbeeld gezin + inwonende ouder(s) en mini-camping;

- Uiteraard is het ook mogelijk om het geheel als eigen woning te gebruiken, het bijbehorende perceel leent zich uitstekend voor een royale tuin.

Mini-camping:

De aangrenzende mini-camping is eveneens aan het water gelegen en biedt plaats voor 17 toeristische kampeerplaatsen voor zowel caravan- als camperliefhebbers! De campingplaatsen zijn allemaal voorzien van elektra (6 A) en hebben een mooie beschutte ligging.Extra informatie:

- Origineel bouwjaar ca. 1928 (BAGviewer) in later stadium zijn er door een vorige eigenaar nieuwe buitenmuren geplaatst en huidige eigenaar heeft het dak vernieuwd zodat het geheel een moderne uitstraling heeft;

- In 2017 zijn de volgende zaken vernieuwd/aangepakt: dak uitgevlakt en voorzien van geglazuurde pannen, nieuwe goten, buiten rondom geschilderd, binnen is de woning naar de huidige maatstaven gebracht (o.a. nieuwe laminaatvloeren, toilet vernieuwd, nieuwe keuken geplaatst); in het sanitair gebouw

is een vlizotrap geplaatst zodat de zolderverdieping ook functioneel gebruikt kan worden;

- Cv verwarmd (Intergas HR combiketel bouwjaar 2014);

- De woning is voorzien van gevel- en dakisolatie alsmede voor 98% van isolerende beglazing;

- Geheel voorzien van (gelijke) laminaatvloeren;

- Nieuwe wand- en vloerafwerking;

- Het geheel is gelegen op een kavel van 4.630 m² eigen grond, daarnaast is er ca. 2000 m² in gebruik van de provincie en gemeente.Omgevingsinformatie:

Stieltjeskanaal is een “buurtschap” gelegen in de gemeente Coevorden, in de provincie Drenthe en globaal gelegen tussen de plaatsen Coevorden en Dalen en op korte afstand van de Duitse grens. De boerderij ligt aan de “Pieterpadroute”en diverse toeristische fietsroutes. In de nabijheid bevinden zich ook: Center Parcs “de Huttenheugte en Plopsa Indoor Coevorden.