verkochtODOORNERVEEN
Noordzijde 25

€ 375.000,- k.k.


Odoornerveen, Noordzijde 25

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.Paardenliefhebbers opgelet!Landelijke vergezichten, rust en ruimte zowel in als om het huis? Zijn dit de ingrediënten die u zoekt voor uw nieuwe woonomgeving? Dan bestaat de kans dat dit de woning is die u zoekt!Gelegen aan doorgaande weg met weids uitzicht over het voorgelegen Oranjekanaal staat deze royale woonboerderij (bouwjaar ca. 1991) op een perceel van 12.920m² met vrijstaande kapschuur, paardenbak en weide. Vanaf de boerderij bent u binnen 10 minuten te paard in de Staatsbossen van Odoorn.

De woning beschikt thans over 7 slaapkamers en de mogelijk is aanwezig om relatief eenvoudig 8 slaapkamers te creëren of een extra badkamer op de bovenverdieping.Het is mogelijk om de woning te kopen met gebruik van de Duo-koop regeling, informeert u bij ons kantoor naar de voorwaarden hieromtrent.Begane grond: zijentree met hal en toilet, slaapkamer (ca. 21m²) aan de achterzijde met buitendeur, vanuit de hal enerzijds toegang tot de deel (ca. 58m²) en anderzijds tot de keuken (ca. 13.8m²) met keuken in hoekopstelling, bijkeuken alwaar zich de witgoedaansluitingen bevinden en trapopgang, ruime woonkamer (ca. 42m²) welke heerlijk licht aandoet vanwege de vele raampartijen, via gang toegang tot 3 slaapkamers (resp. ca. 14m², 14.5m² en 14.8m²) en badkamer met douchehoek, wastafel en toilet.

1e verdieping: overloop, 3 heerlijk lichte slaapkamers met royale afmetingen (resp. ca. 13m², 14m² en 18.5m²) welke zijn voorzien van nette dakvensters, mogelijkheid tot het creëren van een extra badkamer op de verdieping of de realisatie van een extra slaapkamer middels een nog onafgewerkte kamer (was beoogd als badkamer).Extra info:

- Bouwjaar woning: 1991;

- De westzijde van de woning is in september 2017 opnieuw ingevoegd;

- Voorzien van dak-, plafond- en gevelisolatie;

- Grotendeels voorzien van isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Remeha Avanta bj. ca. 2012);

- Er is een uitritvergunning verleend t.b.v. een 2e oprijlaan aan de westzijde van de boerderij;

- Schitterende wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving alsmede mooie uitloopmogelijkheden met de paarden;

- Het dorp Schoonoord (met alle dagelijkse voorzieningen) ligt op ca. 1 km van de woning;

- In de periode 2016/2017 zijn er diverse werkzaamheden zowel binnen als buiten uitgevoerd zoals nieuwe badkamer beneden, nieuwe keuken met 6-pits Smeg fornuis, leistenen vloer in hal keuken en wasmachineruimte, nieuwe toiletruimte beneden, binnenmuren deel geïsoleerd, 8 kunststofkozijnen geplaatst, nieuwe laminaatvloer in huiskamer en tussenhal, elektra- en waterleidingen waar nodig vernieuwd/aangepast;

- Buiten is het weiland geploegd en opnieuw ingezaaid.Omgevingsinformatie:

Odoornerveen is onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn en ligt tussen Odoorn en Schoonoord aan het Oranjekanaal te midden van de kenmerkende Drentse natuur. De staatsbossen liggen op een steenworp afstand vanaf de woning. Odoornerveen is gelegen op enkele kilometers van Odoorn welke prima voorzieningen heeft voor de dagelijkse benodigdheden (supermarkt, postkantoor/drogist, slager en bakker).

Tevens is er in Odoornerveen een medisch centrum met diverse huisartsen, fysiotherapeut, tandarts en mondhygiëniste. Emmen ligt op ca. 12 km met uitgebreide voorzieningen en uitstekende openbaarvervoersverbinding (bus en trein). Centraal punt in Odoornerveen is het dorpshuis ‘de Miet’ vanwaar allerlei activiteiten ontplooid worden. Kijk voor meer informatie hierover ook eens op de site www.odoornerveen.info.

Emmen ligt op ca. 12 km met uitgebreide voorzieningen en uitstekende openbaarvervoersverbinding (bus en trein), daarnaast is de woning gelegen op 10 autominuten van Exloo met Golfpark Exloo met 18 holes golfbaan en Hippisch Centrum Exloo.