verkochtGASSELTERNIJVEEN
Tjalkstraat 6

€ 159.500,- k.k.


Gasselternijveen - Tjalkstraat 6
Vraagprijs € 159.500,- k.k.

Vrij wonen, zonder inkijk, in een prima onderhouden, half vrijstaande woning op ruime kavel, direct bij alle uitvalswegen, met lage woonlasten?

Netto hypotheek maandlasten van € 493,- per maand mogelijk.

In goede woonomgeving gelegen, een prima onderhouden half vrijstaande woning met uitbouw keuken, bijkeuken, buitenom bereikbare garage/berging en royale tuin.
Het geheel is gelegen aan een rustig straatje, tegenover een schoolplein op 465m2 eigen grond.

Begane grond: hal met trapkast, toilet met wandcloset (licht betegeld), woonkamer (ca. 28m2 met erker, woonkeuken (ca. 12,2m2) met inbouwkeuken voorzien van apparatuur (gaskookplaat, elektrische oven, afzuigkap, koeler, combioven en vaatwasser (los in de bijkeuken).
1e verdieping: overloop, slaapkamer (ca. 14m2) met vaste kast, slaapkamer (ca. 10m2) met 3 vaste kasten, slaapkamer (ca. 10,5m2), doucheruimte (ca. 4,3m2) met wandcloset, betegelde douchehoek en wastafel.
2e verdieping (via vaste trap bereikbaar, totaal (ca. 12,2m2): overloop, slaapkamer.

Handig om te weten:
-Bouwjaar woning 1974;
-Aanbouw keuken en bijkeuken gerealiseerd in 1979;
-Douchruimte is vernieuwd in ca. 2012;
-Cv verwarmd middels HR combiketel (bouwjaar 2013);
-Apparatuur van de keuken is deels vervangen (afzuigkap en koeler) in 2016;
-De afspraak met de buitenschilder is geregeld, zodat de woning in prima schilderstaat wordt opgeleverd;
-Ruime garage/berging (binnenmaat ca. 7,86m lengte en 3,04 breed = 23,89m2);
-Netto maandlasten € 493,- per maand (bruto € 538,-), bij volledige aflossing en een rentevast periode van 10
jaar.

Omgeving informatie:
Gasselternijveen is een klein plaatsje met ca. 2000 inwoners en is vooral groot geworden door de vruchtbare landbouwgronden rond de rivier de Hunze en de scheepvaart. Gasselternijveen beschikt over prima voorzieningen. In de nabijheid treft u voorts recreatiepark Hunzepark welke de beschikking heeft over een openlucht zwembad. Ook is er een uitgebreid verenigingsleven actief. Door de fraaie ligging nabij de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Gasselternijveen is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Groningen, Emmen en Assen.