verkochtBORGER
Hoofdstraat 88

€ 175.000,- k.k.


Borger – Hoofdstraat 88

Vraagprijs € 175.000,- k.k.Unieke kans voor de nostalgische optimist…Aan de rand van het “Padenbos” gelegen op 1.081m² een te moderniseren vrijstaande woning met vrijstaande garage/berging (ca. 6,17m breed en 5,84 lengte, 36m²). De woning ligt op een gewilde locatie in het centrum van Borger. Deze locatie combineert de rust aan de rand van een bos met de levendigheid van een gezellig zanddorp.Onder verdieping: kelder (ca. 6,7m²).

Begane grond: hal (ca. 3,5m²) met trapopgang en meterkast (voorzien van een bakelieten meterkast), woonkamer (ca. 16m²) met schouw en vaste kast, achterkamer (ca. 16,8m²), slaapkamer (ca. 5m²) met naastgelegen voormalig doka (ca. 5,3m²) met vaste kasten in beide ruimten, keuken (ca. 22,5m²) voorzien van eenvoudige keukeninrichting, berging (ca. 12,7m²).

1e verdieping: overloop, slaapkamer (ca. 11m²) aan de voorzijde met berging in de knieschotruimte met wastafel, slaapkamer (ca. 6,5m²) met dakkapel en slaapkamer (ca. 8,3m²) met dakkapel.

2e verdieping (via vlizotrap): zolderruimte.Handig om te weten:

- Gaskachelverwarming;

- Elektrisch gaat nog via een bakelieten meterkast;

- Buitenom maakt de woning een keurig onderhouden indruk;

- Ruime kavel met veel mogelijkheden;

- Het object is in vroegere jaren als bakkerij in gebruikt geweest, vandaar dat een deel

van de garage/berging geheel betegeld is;

Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. Bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen: Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Euronics en Hema ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan: Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde hunebedcentrum, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.