koopEESERVEEN
Ballerswal 9

€ 1,- k.k.


Eeserveen – Ballerswal 9

PRIJS OP AANVRAAGVrijstaande recreatiewoning gebouwd in 2003 met vrijstaande stenen schuur gelegen op een perceel van 558m² eigen grond in het kleinschalige en gemoedelijke recreatiepark “Ballerswal” te Eeserveen.Het park kenmerkt zich door zijn lommerrijke uitstraling te midden van de bossen en het feit dat er geen sprake is van een receptie, slagbomen etc. en er zijn geen parklasten verschuldigd.Indien u bv. een 2e woning zoekt om even rustig bij te komen van de dagelijkse beslommeringen of eventueel als uitvalsbasis voor prachtige fietstochten is dit een unieke kans.Indeling: entree/hal met meterkast en toegang tot slaapkamer (ca. 10m²), badkamer (ca. 3.5m²) met inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset, royale woonkamer (ca. 29m²) met openslaande terrasdeuren, houtkachel, trapopgang en open keuken.

Vanuit de woonkamer kijkt u prachtig uit over de tuin.

1e verdieping: overloop met toiletruimte en 2 slaapkamers (resp. ca. 6.9m² aan voorzijde en ca. 7.4 m² aan de achterzijde). De slaapkamer aan de achterzijde beschikt tevens over een fraai overdekt balkon.Extra informatie:

- Bouwjaar 2003;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie alsmede isolerende beglazing;

- In verband met de nieuwbouw in 2003 heeft er ook een verkennend bodemonderzoek plaatsgevonden waaruit blijkt dat er sprake is van “schone grond”;

- Op het perceel staat een vrijstaande stenen schuur met een grootte van ca. 10m²;

- Mogelijkheid tot het parkeren van de auto bij de woning;

- Verwarmd middels CV (Radson 1997);

- Aanvaarding van deze keurig onderhouden woning op korte termijn is bespreekbaar!Omgevingsinformatie:

Eeserveen is een prachtig lintdorp met de karakteristieke prachtige oude bomen aan weerszijden van de weg. Het gebied biedt volop mogelijkheden voor wandelen, fietsen en paardrijden. Voorzieningen vindt u op korte afstand in de nabij gelegen dorpen Borger en Schoonoord. Ook Assen, Emmen en Groningen zijn binnen ca. 30 autominuten te bereiken.