koopBORGER
Strengenweg 4

€ 365.000,- k.k.


Borger, Strengenweg 4
Vraagprijs: € 365.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een landelijk en vrij gelegen woonboerderij met veel eigen grond, maar wilt u ook dichtbij een bruisend dorpscentrum wonen? Dan is dit uw kans!

Deze woonboerderij heeft aangebouwde stenen schuren, 3 vrijstaande schuren, waarvan één recent in 2011 (ca. 1000m2) is geplaatst. Er ligt ca. 14.000 m2 eigen grond bij het object, daarnaast is er ca. 10 hectare naastgelegen grond bij te kopen (prijs in overleg).

Omschrijving:
Onderverdieping: Kelder (ca. 9,8m, hoogte 1,74 m).
Begane grond: Hal (ca. 7,5m2) met 2 vaste kasten, meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars), toilet met wandcloset en fonteintje. De ruime woonkamer is L-vormig (ca. 42m2) en is voorzien van een laminaatvloer, open haard en open keuken met nieuwe inbouwapparatuur (o.a. gaskookplaat, elektrische oven, afzuigkap en vaatwasser). De ruime bijkeuken (ca. 12,7m2) heeft witgoedaansluitingen en de tussenhal (tweede bijkeuken van ca. 10,68m2) is voorzien van een tegelvloer, evenals de tweede woonkamer (ca. 22,2m2). Op de begane grond bevindt zich ook een ruime slaapkamer (ca. 16,5m2) en een inpandig bereikbare overkapping, naast de schuur met paardenboxen (84,8m2). Als laatste is er een inpandig gedeelte aan de rechterkant (voormalig dienstingang met toilet, niet meer in gebruik van ca. 8,5m2).
Verdieping: Overloop (ca. 3,6m2) met vaste kast, vier slaapkamers, waarvan twee met vaste kast(en) (oppervlaktes: ca. 7,7m2, 12,4m2, 9m2 en ca. 4,2m2) en doucheruimte (ca. 2,2m2) met wastafel en douchecabine.

Handig om te weten:
-In 2016 zijn de volgende zaken in het woongedeelte nieuw geplaatst: inbouwkeuken, meterkast, cv-ketel (Intergas HR-ketel), goten en isolatieglas op de verdieping.
-Schuren gebouwd in ca. 1959, 1974, 1978 en 2011;
-Huidige bestemming is agrarisch, VAB-regeling is van toepassing, zodat er in overleg met de gemeente veel mogelijkheden zijn om aan het geheel een nieuwe bestemming te geven. U kunt hierbij denken aan: dubbele bewoning, wonen en bedrijf
(atelier), groepsaccommodatie, recreatiewoningen, hovenier, kleine aannemer etc.
-De plattegronden welke zijn bijgevoegd dienen enkel indicatief en wijken op enkele vlakken af van de huidige situatie.

Omgevingsinformatie:
Borger (ca. 5000 inwoners) beschikt over een royaal winkelaanbod. Er zijn veel lokale ondernemers waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, een schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Euronics en Hema ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren) en kappers. Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn
vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.
Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis, etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden en maneges.
Cultuur en uitgaan: Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het gevestigde hunebedcentrum, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp.
Assen, Groningen en Emmen: Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.