verkochtBORGER
Hoofdstraat 59 D

€ 259.500,- k.k.


Borger - Hoofdstraat 59 D
Vraagprijs € 259.500,- k.k.

Wilt u veilig en rustig wonen, direct bij alle winkelvoorzieningen in een zonnig georiénteerd comfortabel appartement met royaal balkon, met eigen vaste parkeerplaats en berging in de parkeerkelder? Dat kan in dit appartement op de eerste verdieping.

Het gebouw staat bekend onder de naam -Maalderij-, een appartementencomplex (bestaande uit 9 appartementen) met ondergelegen winkelunits, o.a. in gebruik door Icare (thuiszorg), een natuurvoedingswinkel en een luxe bloemenzaak.

Entree en berging: Een elektrische schuifdeur, op ca. 50m van de Hoofdstraat gelegen, verschaft u toegang tot het trappenhuis en de lift, die u naar de eerste verdieping brengt. Via de deels overkapte galerij loopt u naar het één na laatste appartement. De lift brengt u even gemakkelijk naar de ondergelegen parkeerkelder, waarbij u de beschikking heeft over een eigen parkeerplaats en eigen berging. Hierdoor is het appartement ook voor minder validen per rolstoel of rollator heel geschikt.
Indeling appartement (geheel voorzien van laminaatvloeren):
Hal (ca. 7,3m2), toilet met fonteintje, slaapkamer (ca. 11.4m2), woonkeuken (ca. 25,3m2) met inbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur (o.a. v.v. gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven, koeler, vriezer) schuifpui naar ruim balkon (ca. 16,6m2), open boog naar woonkamer (ca. 31,3m2), bijkeuken (ca. 5m2) met witgoedaansluitingen, slaapkamer (ca. 17,3m2), badkamer (ca. 7,4m2) met ligbad, douchecabine, 2e toilet en dubbele wastafel.
Het balkon: Het balkon is zuidelijke georiénteerd en sfeervol met groen aangekleed.
Staat van het geheel: Keurig onderhouden geheel, erg compleet, gestoffeerd en aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Extra informatie:
- Er is een actieve vereniging van eigenaren, met een onderhoudsreserve, VVE bijdrage per maand € 135,-;
- Bouwjaar ca. 2000/2001;
- Prima isolatie (HR+ glas);
- CV verwarmd d.m.v. Vaillant combiketel bjr. 2001;
- Het appartement is rolstoeltoegankelijk.

Omgevingsinformatie: Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over een royaal winkelaanbod, vanuit uw woning is het zowel lopend als fietsend gemakkelijk te bereiken.
Winkelvoorzieningen: Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens
als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Euronics en Hema ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Uiteraard is ook een kapper op loopafstand gevestigd. Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.
Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.
Cultuur en uitgaan: Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het gevestigde hunebedcentrum, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.
Assen, Groningen en Emmen:
Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.